O Başkan belediyenin borcunu billboarda astı!

Devraldıkları belediyelerin mali tablosunu açıklayan Belediye Başkanları kervanına Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun da katıldı. Başkan Dursun Akkışla Belediyesi'nin borcunu Billboarda asarak, vatandaşlara duyurdu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

O Başkan belediyenin borcunu billboarda astı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından seçilen birçok belediye başkanı, nasıl bir ekonomik tablo devraldığını kamuoyu ile paylaşmaya başladı. Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun da 1 Nisan 2024 tarihi itibariyle el değiştiren Akkışla Belediyesi’nin mali tablosunu çıkartarak vatandaşlara duyurdu. Başkan Dursun, belediyenin mali yapısını duyurmak için ise billboardları tercih etti. Başkan Dursun, billboardlarla yaptığı duyuruda, ’01.04.2024 tarihi itibariyle Akkışla Belediyesi’ni 17.711.899  –on yedi milyon yedi yüz on bir bin sekizyüz doksandokuz- TL borç ile devraldık.’ İfadelerine yer verdi. 
Mal varlığını da açıkladı
Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun, 1 Nisan 2024 tarihi itibariyle mal varlığını da açıklayarak, mal varlığının yazılı olduğu afişi belediyenin duvarına astırdı. 
O Başkan belediyenin borcunu billboarda astı!