Nevşehir Belediye Başkanından skandal sözler!

Hem Kayseri Valisini hem de Başkan Büyükkılıç'ı hedef aldı... Tepki gelince geri adım attı ve şu mesajı paylaştı: Dostlar biz gardaşız hemde öz gardaş...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Nevşehir Belediye Başkanından skandal sözler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde 2020 Yılı Değerlendirme Toplantısı düzenledi. Başkan Arı, İstanbul'da Bilal Erdoğan'ında olduğu bir toplantıda "Kayseri Kapadokya'nın merkezidir" diyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a “Memduh Abi canımı sıkma! Eğer bir daha Kapadokya Kayseri’nin merkezi dersen, Erciyes’i elinden alırım!” dediğini ifade etti. 

 Rasim Arı, Sultanbeyli Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen bir toplantıda “Sultanbeyli Belediye Başkanımız ev sahipliğinde, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımızın da olduğu bir toplantıdayız. Kayseri meselesine gelince, birilerinin toplantı yapması beni ilgilendirmez, birileri atı alana kadar ben Üsküdar’ı geçerim. O toplantıda dedim ki; Memduh Abi canımı sıkma! Eğer bir daha Kapadokya Kayseri’nin merkezi dersen, Erciyes’i elinden alırım dedim” dedi.

AK Partili Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz Kasım ayında Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’ın başkanlığında Ürgüp’te yapılan toplantıya çağrılmamasına tepki gösterdi. AKP’li Arı, “Bir ara Kayseri Kapadokya’nın merkezidir falan söylemler oldu. İstanbul’da bir toplantıda Kayseri Valisine “Kafamı bozmayın Erciyes’i de elinizden alırım” dedim. Ama o toplantıda ben olmalı mıydım, olmalıydım. Kıyameti de kopardım. Çünkü Kapadokya’nın merkezi Nevşehir’dir. Herkes aklını başına toplayacak. Nevşehirliliği unutmayacağız. Canımı sıkmasınlar Nevşehir’in adını da Kapadokya yaptırırım”ifadelerini kullandı. 
Arı, daha sonra geri adım attı ve açıklamaları ile ilgili "espriydi" dedi.

BASINI SUÇLADI!

Başkan Arı, tepkileri beraberinde getiren açıklamaları ile ilgili olarak ne dediyse aynı şekilde kamuoyuna aktaran basını suçladı ve bir takipçisine konuyla ilgili şu yanıtı verdi: Basın nasıl isterse öyle yazıyor can tamamı ile espiri biz kardeşiz hemde can kardeş Kayseri biziz biz Kayseri.