Nergis: Artık insanlar daha güzel, çağın koşullarına uygun evlerde yaşıyor!

'Biz iktidara geldiğimiz zaman 3600 dolardı kişi başına milli dolar, biz 12500 dolarlara kadar çıkardık. Şu an 10 bin dolarlarda' diyen Nergis, 'Türkiye her alanda gelişti ve kalkındı. Artık insanlar daha güzel, daha çağın koşullarına uygun evlerde yaşıyor' dedi.

Nergis: Artık insanlar daha güzel, çağın koşullarına uygun evlerde yaşıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Kahramanmaraş’ta parti programlarına katıldı. 
“ANNEM MARAŞLI, BEN DE YÜZDE ELLİ MARAŞLI SAYILIRIM”
Annesinin Maraşlı olduğunu ifade eden Nergis, “Benim annem Maraşlı. Yüzde elli Maraşlıyım yani Maraş bana uzak değil. Daha doğrusu Afşin'in bir köyünden benim annemdi. Maraş'ı, Göksun'u, Afşin'i yakinen bilirim. Elbistan'a gitmiştim vardır. senede en az bir defa buralara gelirim ve burayı gerçekten severim. Çok severim. Çok değerli arkadaşlarım, dostlarım, akrabalarım var. Yardımcılarımızdan bir tanesi danışmanlarından nitekim Maraşlı” diye konuştu.
“AK PARTİ İKTİDARA GELDİ, CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE İSTİKRAR GELDİ”
Konuşmasında AK Parti’nin önemli çalışmaları hayata geçirdiğini ifade eden Nergis, “Türkiye, daha önce bir siyasi partiler mezarlığı bir hükümetler mezarlığıydı. Ne zaman ki AK Parti iktidara geldi, cumhurbaşkanımızın liderliğinde istikrar geldi. Halk teveccüh gösterdi, çünkü Hükümet çalıştı. Tabii ki bu kervanı devam etmesi gerekiyor. Bu kervan bu hizmet kervanı Türkiye'yi aldı bir yerden bir yere götürdü” diye konuştu.
Nergis: Artık insanlar daha güzel, çağın koşullarına uygun evlerde yaşıyor!
“20 YILLIK İKTİDARI DÖNEMİNDE AK PARTİ ALTYAPI YATIRIMLARINI BİTİRDİ” 
“Biz iktidara geldiğimiz zaman 3600 dolardı kişi başına milli dolar, biz 12500 dolarlara kadar çıkardık. Şu an 10 bin dolarlarda” diyen Nergis, “Türkiye her alanda gelişti ve kalkındı. Artık insanlar daha güzel, daha çağın koşullarına uygun evlerde yaşıyor. Yollarımız eskiyle kıyaslanmayacak kadar konforlu ve düzenli. Neredeyse her şehirde havaalanımız var. Üniversitemiz var, yeşil alanlarımız, parklarımız var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinde hiç olmadığı kadar şehirler gelişti ve güzelleşti. Belediyecilik anlamında bir çığır açtı,  AK Parti iktidarı. Bütün bakın en ücra köşeye kadar belediye hizmetleri ulaşmaya başladı. Biliyorsunuz, köylerimizde çocukların parkları var. Nitekim oralarda düzenlemeler yapılıyor. Köy içi yollar yapılıyor. Şehirlerde yeşil alanlar arttı. Altyapı son derece geçmişle kıyaslanmayacak kadar güzelleşti.  20 yıllık iktidarı döneminde AK Parti altyapı yatırımlarını bitirdi ve Türkiye gelişti ve güzelleşti” diye konuştu.
"TÜRKİYE DÜNYADA BİRİNCİ"
Dünyada sağlık yatırımlarında Türkiye’nin birinci olduğunu da iddia eden AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, “Yani sağlık yatırımları hakeza dünyada şu anda ben iddia ediyorum, Dünyada sağlık hizmetlerinde Türkiye birincidir. Bakın Amerika'nın halini görüyoruz. Pandemide gördük. Avrupa'daki bakın yaşlı ölümlerini hep beraber gördük. Biz pandemide çok güzel bir sınav verdik Türkiye olarak. Vatandaşlarımız bakın birinci sınıf hizmet aldılar. Sağlıkçılarımızdan da Allah razı olsun. Süreci çok güzel geçirdik" dedi.