Nerede o projeler?

Yaklaşan yerel seçimler öncesi bir önceki dönem vaat edilen projelerde raflardan inmeye başladı. CHP'li Mustafa Devrim Demirtaş, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, 'Arşiv unutmaz' diyerek 2019 seçimlerindeki projeleri sordu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Nerede o projeler?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yerel seçimler için süre azalırken, adaylar birbiri ardına projeler açıklıyor. Adaylar proje açıklarken de arşivler devreye giriyor. İncesu’da olduğu gibi… Cumhuriyet Halk Partisi İncesu eski İlçe Başkanlarından Avukat Mustafa Devrim Demirtaş da “Arşiv unutmaz” diyerek, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’i eleştirdi.

Nerede o projeler?

2019 seçimlerinde CHP’nin desteği ile İYİ Parti adayı olarak İncesu halkının karşısına çıkan Mustafa İlmek, “İncesu’muzu  seracılığın başkenti yapacağız” ve turizmi harekete geçireceklerini bunun için de İncesu Oteli’ni yapacaklarını vaat etmişti. İlmek, seçildikten sonra partisinden istifa ederek, AK Partiye geçti. Demirtaş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde yeniden AK Parti’den aday gösterilen İlmek’e 2019 seçimlerindeki vaatlerini hatırlatarak, söz verilen projelerin akıbetini sordu.