'Neden Kayseri'yi hedefe koydular?'

Kayseri'nin tanınmış avukatlarından Tural Pınarbaşı'nın oğlu Avukat Başbuğ Pınarbaşı'ndan 17 aralık mesajı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

'Neden Kayseri'yi hedefe koydular?'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin tanınmış avukatlarından Tural Pınarbaşı'nın oğlu Avukat Başbuğ Pınarbaşı 17 Aralık 2016'da Kayseri'de hain terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden Şehit Komandoları andı.

Pınarbaşı X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Neden Kayseri’yi hedefe koydular? Çünkü onlar teröre ve teröriste bir gece ansızın gökyüzünden inip kaynağında kan kusturanlar. 17 Aralık 2016'da; Kayseri Komando Tugayı'nın, Gökte Kartal, Yerde Aslan, Yüce Dağlarda Bozkurt duruşlu Türk Komandolarını taşıyan otobüsüne düzenlenen hain saldırı sonucu Şehit düşen Vatan Evlatlarını saygı ve dua ile anıyoruz. Unutmayacağız!

'Neden Kayseri'yi hedefe koydular?'

Başbuğ Pınarbaşı Kimdir?

1990 senesinde Kayseri Lisesinden mezun olan Pınarbaşı, 1991 yılında 9 Eylül Üniversitesi’nde başladığı üniversite hayatını 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olarak tamamlamıştır. Pınarbaşı, sahibi olduğu Pınarbaşı Hukuk Bürosu bünyesinde ulusal ve uluslararası düzeyde birçok şirket, spor kulübü ve kurumlara hukuk danışmanlığı yapmaktadır. 2004 yılında Şişli Belediye Başkan adaylığı, 2004-2008 Yılları arasında Şişli İlçe Başkanlığı, 2011 MHP İstanbul İl Sekreterliği görevlerini icra etmiş olan Pınarbaşı MHP'nin önceki dönem Merkez Yönetim Kurulu üyesidir.

'Neden Kayseri'yi hedefe koydular?'