'Nasıl Vekillik Yapılır Göstereceğiz'

'Nasıl Vekillik Yapılır Göstereceğiz'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi  Hareket Partisi (MHP)  İl Başkanlığı döneminde dikkat çeken çıkışları ile gündeme gelen ardından Milletvekili olan ve seçilen Baki Ersoy, seçim sonrası ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. “MHP olmasaydı bugün Recep Tayip Erdoğan Cumhurbaşkanı olamazdı” diyen Ersoy, “Ülkücüler Recep Tayip Erdoğan’a sahip çıkmıştır” dedi. Helal para ve kıt imkanlarla seçim kampanyası yürüttüklerini  söyleyen Ersoy, “Bizim Kayseri’de bir tane belediyemiz yok, Büyükşehir’imiz yok. Kendi imkanlarımız ile kampanya yürütüyoruz” şeklinde konuştu. Ankara’ya yani Meclis’e gittiklerinde Kayseri’ye sahip çıkacaklarını kaydeden Ersoy, bu konuda da çarpıcı açıklamalar yaparak,   “Bu zamana kadar Kayserimize sahip çıkılmadı. Gitti gitti, geldiler. Vekillik nasıl yapılırmış göstereceğiz” dedi.

MHP’nin çiçeği burnunda Milletvekili Baki Ersoy, seçim sonrası ailesi ile birlikte 38 Kent TV’ye konuk oldu. Baba evinde  haber merkezimizin sorularını yanıtlayan Ersoy, “Türkiye acısından baktığımızda Kayseri’de en başarılı parti MHP’dir. 10 vekilden 2 vekil MHP’nin oldu” dedi.
“OYLARIMIZ O BÖLGELERDE YÜZDE 300 ARTTI”

Ersoy, “Türkiye’de en başarılı il MHP açısından Kayseri. Kayseri il teşkilatlarımızı, milletvekili adaylarımızı tebrik ediyorum. Gerçekten zor bir süreçti, ama çalışma yöntemlerini biliyorduk, daha iyi sonuç alabilirdik. Yüzde 3 gibi oy fazla alsaydık, 3’üncü vekilimiz olacaktı Serap hanım, ona üzüldük. Gerçekten de en başarılı parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Kayseri’de ne yapabiliriz, konuşacağız” şeklinde konuştu. Seçim sürecinde özellikle Develi, Yahyalı ve  Talas’ın kırsal mahallelerine ağırlık verdiğini kaydeden Ersoy, “Buralarda oylarımız yüzde 300 arttı. Tabi hangi ilçelerde iyiyiz ya da değiliz bununda analizini yapacağız” diye konuştu.
“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN 52, 8 ALMASI, NE KADAR DESTEK VERDİĞİMİZİ GÖSTERİYOR”

Ersoy, şunları söyledi: “İlçelerde Develi, Yahyalı bölgesine sık gittim. Ekranlarda  ben Develi’nin milletvekili olduğumu da söyledim.  Bunun yanında Kepez, Kuruköprü, Çatakdere’den de ciddi oylar geldi. Oylarımızı yüzde 300 civarında arttırdık oralarda. Talas merkez de biraz sıkıntılar var inşallah bunların analizini yapacağız. Hangi ilçelerde iyiyiz, hangi ilkçeler de kötüyüz, hep birlikte yapıp ona göre hareket edeceğiz ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyordum. MHP’de 1 Kasım sonrası süreci herkes biliyor. MHP zor günler geçirdi, bölündü. ‘MHP bitti diyorlardı,  barajı aşamaz’ diyorlardı. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, cumhurbaşkanı adayı gösteren liderimiz  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün 52, 8 alması  ne kadar destek verdiğimizi gösteriyor.

“MHP OLMASAYDI BUGÜN RECEP TAYİP ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI OLAMAZDI”

“MHP olmasaydı bugün Recep Tayip Erdoğan Cumhurbaşkanı olamazdı” diyen Ersoy, “Ülkücüler Recep Tayip Erdoğan’a sahip çıkmıştır” ifadeleri ile de dikkat çekti. Ersoy, “MHP olmasaydı böyle bir hükümet yapısı olmazdı. Şu an AK Parti ve MHP’nin toplam milletvekili sayısı Türkiye’de hükümet edebiliyor.  MHP çok önemli bir misyon üstlendi. Bunu gerçekleştirdi başardı. Tüm ülküdaşlarımıza bu anlamda teşekkür ediyorum. Ülkücüler Recep Tayyip Erdoğan’a, ülkeye sahip çıkmıştır. Biz bu ittifakın 2013’e kadar devam etmesini istiyoruz” diye konuştu.

“BU ZAMANA KADAR KAYSERİ’YE SAHİP ÇIKILMADI”

Ankara’ya yani Meclis’e gittiklerinde Kayseri’ye sahip çıkacaklarını kaydeden Ersoy,  iddialı açıklamalar da yaparak, “Bu zamana kadar sahip çıkılmadı. Gitti gitti, geldiler. Vekillik nasıl yapılırmış göstereceğiz” dedi. Ersoy, şunları söyledi: “Ankara’ya, Meclis’e gittiğimizde de Kayserimize sahip çıkacağız, sahipsiz olan Kayserimize sahip çıkacağız.  Bu zamana kadar Kayserimize pek fazla sahip çıkılmadı. Öyle gitti gitti, geldiler. Vekillik nasıl yapılırmış göstereceğiz inşallah. MHP, Türkiye’dir. Cumhur ittifakının adını koyan, millet aklı diyen liderimizdi. Bizlerde Liderimiz Devlet Bahçeli öncülüğünde, onun talimatları doğrultusunda, ülkemizin bekası için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

“BİZİM BELEDİYELERİMİZ YOK, KIT İMKANLARLA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTIK”

Helal para ve kıt imkanlarla seçim kampanyası yürüttüklerini  söyleyen Ersoy, “Bizim Kayseri’de bir tane belediyemiz yok, Büyükşehir’imiz yok. Kendi imkanlarımız ile kampanya yürütüyoruz” şeklinde konuştu.  “MHP Türkiye için çok önemli noktadadır” ifadelerini de kullanan Ersoy, “Eğer  liderimiz Devlet Bahçeli, bu ittifakı kurmamış olsaydı Türkiye’de 25 Haziran’da neler olacağını hiç birimiz tahmin bile edemezdik” dedi. Diğer yandan Anne Bilge, eşi Hanife ve babası Burhan Ersoy da duygularını paylaştı ve Baki Ersoy ile gurur duyduklarını dile getirerek, vekillik yolunda başarı dileklerini iletiler.Haber: Cafer ZENGİN