Narin: Müsade etmeyeceğiz

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları mahalle toplantılarında mahalleliler ile bir araya gelerek, talep ve istekleri dinlemeye devam ediyorlar.

Narin: Müsade etmeyeceğiz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları Oruçreis ve Battalgazi Mahallesi’nde...

Vatandaşların sevgi seli ile karşılaşan adaylar, 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde destek istemeye devam ediyorlar.

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adaylarının ilk durağı Oruçreis Mahallesi oldu. Burada düzenlenen salon toplantısına; Önder Narin, Ercan Aras, Ali Rizvan, Yusuf Adıyaman, Oruçreis Mahalle Muhtarı Ergin Aydın ile çok sayıda mahalleli katıldı.

Toplantıda ilk konuşan Milletvekili Adayı Ercan Aras, Yeniden Refah Partisi’nin Kayseri’de ses getirdiğini söyledi. 

Seçilmeleri takdirde ülkenin ve milletin her zaman hizmetkârı olacaklarının altını çizen Aras, hükümetin hayvancılık politikalarını eleştirdi. Tarım ve hayvancılığın bitme noktasına geldiğini belirten Aras, “ Ben bir üreticinin derdi neyse derdini bilen birisiyim. Ben TBMM’de gittiğim zaman bana her zaman arayarak ulaşabilir sorun ve sıkıntılarınızı iletebilirsiniz. Diğerlerine ulaşamazsanız bunu bilin. Telefonunuza da bakmazlar, yanlarına da almazlar sizi” dedi.

Milletvekili Adayı Önder Narin ise sorunların çözüm noktası olmak için milletvekili adayı olduklarının altını çizdi.

“Bizi ayrıştırmaya kalkanlara müsade etmeyeceğiz” diye Narin, “ Yeniden Refah Partisi olarak 14 Mayıs akşamı seçim zamanı vatandaşı hatırlayanlara Allah’ın izni ile bizler iyi bir ders vereceğiz” diye konuştu.
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mustafa Kınış ve beraberindeki Milletvekili adaylarından Ercan Aras, Gökhan Duman ve Yusuf Adıyaman’ın ikici durağı ise Battalgazi Mahallesi oldu. 

Burada mahalle toplantısı gerçekleştiren Milletvekili adaylarından Ercan Aras, irilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde mahallelilerden destek sözü aldı. 

Vatandaşlara Yeniden Refah Partisi’nin seçim beyannamesi hakkında bilgiler veren Aras, vatandaşların sorularına yanıt verdi.