Nakliyeciler CHP Milletvekili adayı Aşkın Genç'e dert yandı: Değişim şart...

CHP Kayseri Milletvekili adayı Aşkın Genç, çalışmalarını sürdürüyor. Genç, nakliyeci esnafıyla bir araya geldi, dertlerini dinledi.

Nakliyeciler CHP Milletvekili adayı Aşkın Genç'e dert yandı: Değişim şart...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili adayları kapı kapı dolaşmaya ve vatandaşları dinlemeye devam ediyor.
CHP Kayseri Milletvekili adayı Aşkın Genç ziyaretlerine tüm hızıyla devam ederken, bu kez de Nakliyeciler ile buluştu ve sıkıntıları dinledi. 
Mazot, yedek parça ve yeterli iş bulamamaktan yakınan nakliyeci esnafı, ülkenin iyi yönetilmediğinin farkında olduklarını ve artık idare edenlerin değişmesi gerektiğini ifade ederek “Millet ittifakının kazanacağından eminiz” şeklinde konuştu.
Nakliyeciler CHP Milletvekili Aşkın Genç'e dert yandı: Değişim şart...
CHP Milletvekili adayı Aşkın Genç ise, toplumun tüm kesimlerinin olduğu gibi özellikle nakliyeci esnafının sorunlarının çözümünün de değişim de olduğunu belirtti. Genç, "Ziyaretlerimiz sırasında görüyoruz ki herkes dertli. Emeklisinden esnafına, gencinden çiftçisine kadar her kesim mevcut iktidardan ve ekonomiden dertli. Bugün nakliyeci esnafımızı dinlerken de gördük ki onlar da dertli. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetiminde bu sorunların çok kısa sürede çözüme ulaşacağını ve esnafa gerekli desteğin sağlanacağının garantisini veriyoruz. Görüştüğümüz herkes 'artık yeter, değişim şart' şeklinde görüşlerini çekinmeden dile getiriyorlar" dedi.
Nakliyeciler CHP Milletvekili Aşkın Genç'e dert yandı: Değişim şart...