Mustafa Yalçın: Allah kahretsin!

İsrail ordusu Gazze'deki savaş suçlarına bir yenisini daha ekleyerek kentte bulunan sayılı hastanelerden biri El-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombaladı. Yapılan saldırıda 500 kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı. İsrail ordusunun hain saldırısına bir tepkide Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'dan geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Mustafa Yalçın: Allah kahretsin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İsrail, Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında hastaneyi hedef aldı. Gazze’deki Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandığı belirtilerek, en az 500 kişinin yaşamını yitirdiğini aktardı.Mustafa Yalçın: Allah kahretsin!İsrail’in Gazze’de El-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucu çok sayıda yaşamını yitirdiği saldırıya Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Yalçın, “Hastaneleri bile hedef alarak insanlık suçu işleyen bu bebek katillerini Allah kahretsin. Gazze’de açık bir soykırım yaşanıyor. İsrail’i bu akıl almaz terör ve zalimliğinden dolayı şiddetle kınıyorum. Şehit olanlara rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi.