Mustafa Yalçın aday oldu

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın 31 Mart yerel seçimlerinde Talas ilçesine yeniden başkan olabilmek için seçmen karşısına çıkacak. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Mustafa Yalçın aday oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın 31 Mart yerel seçimlerinde Talas ilçesine yeniden başkan olabilmek için seçmen karşısına çıkacak. Yalçın, yeniden Talas Belediye Başkan adayı oldu.

Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısıyla Talas Belediye Başkanlığı için adaylığı ilan edilen Başkan Yalçın, Talas’ta 5 yıl boyunca gerçekleştirdiği hizmetlerle dikkat çekti.

Yeniden yeşil Talas

Başkan Yalçın, 70 yeni park yaparak Talas’a toplam 400 bin metrekare yeni yeşil alan kazandırdı.

Belediye mahallemizde uygulaması beğeni topladı

Başkan Yalçın, Belediye Mahallemizde uygulamasıyla kırsal mahallelere yapacağı hizmet ve yatırımların sinyalini verdi, aradan geçen 5 yıllık süre zarfında tarım araçları, tohum desteği, küçükbaş hayvan desteği, aşı desteğiyle sürekli üreticinin yanında oldu. Özellikle Tarım Anneleri Ev’leniyor projesi ile geçici tarım işçilerinin barınma sorununa çözüm getirdi.

Şeffaf oda ilgi gördü

Şeffaf Odada Başkan Yalçın, esnaf buluşmaları, kitap okumaları gibi programlarla halkın, esnafın ve gençlerin içinde oldu.

Başkan Yalçın’ın adaylığının yeniden ilan edilmesi Talas’ta da heyecanla karşılandı. Alınan karardan son derece memnun olduklarını ifade eden Talaslılar, "Başkanımız Talas’a çok şey yaptı. Önümüzdeki 5 yılda çok daha güzel işlere imza atacaktır." şeklinde görüşlerini dile getirdi.

5 yılda 10 ödül

Başkan Yalçın, birçok kez ödüle layık görüldü. 5 yıllık süre içerisinde 10 farklı konuda 10 ayrı ödülün sahibi olan Başkan Yalçın, Talas'ta takdirle karşılandı.

Mustafa Yalçın aday oldu