'Mustafa Başkanım cömerttir çorbayı esirgemez'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 25 Eylül Pazartesi günü Olay Türk TV'de yayınlanan Sansürsüz adlı programda Gazeteci Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde.

'Mustafa Başkanım cömerttir çorbayı esirgemez'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Başkan Büyükkılıç katıldığı televizyon programında sabah rutini haline gelen Ali dağı yürüyüş parkurundan bahsetti.

Başkan yaptığı açıklamada: “Ali dağı yürüyüş parkurunun şehrimize yakın olması ve yumuşak bir yürüyüş alanı olması dolayısıyla Ali dağını tercih ediyorum. Zirveye çıktığımız boyutları da var ama asıl parkurumuz 360 tesisleri olarak bilinen alandan başlayıp dağın etrafında yürüyüşümüzü yaptıktan sonra tekrar orada tamamladığımız bir yürüyüş alanı. Bir de sabah yürüyüşü sonrası sabah çorbası, bana pek nasip olmadı ama imkan var yürüyüş sonrası terli olduğumuz için bir an önce eve ulaşma yönünde gayret gösteriyoruz. Mustafa başkanım cömerttir çorbayı da esirgemez, hesabına yazdırırız orada çorbamızı da içeriz. Orada güzel bir sportif etkinlik imkanı var; hem ucuz, yürüyüşe hiç para vermiyorsun hem de şehre yakınlığı var. Bu etkinlik oksijen bakımından da çok güzel bizim için bir yaşam tarzı haline geldi.” İfadelerine yer verdi.

Başkan Büyükkılıç, Ali dağının ulusal ve uluslararası yarışlara ev sahipliği yaptığı konusuna da değindi. Başkan, “Ali dağımızda yamaç paraşütü ile ilgili de çalışmalar söz konusu. Hem ulusal hem uluslararası boyutta yarışmalara Ali dağı ev sahipliği yapıyor. O da önemli bir sportif faaliyet olarak nitelendirilebilir. Kayseri hakikaten sportif anlamda ne isterseniz rahatlıkla yapabileceğiniz bir şehir.” dedi.