'Muhtarlara mitingden selfie çekip atın' diyen Kaymakam kim?

'Muhtarlara en az 10 kişiyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine götürün ve selfie çekip bana atın' diyen Kaymakam iddiası...

'Muhtarlara mitingden selfie çekip atın' diyen Kaymakam kim?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, çarpıcı bir iddiayı gündeme taşıdı. İddiaya göre bir ilçe Kaymakamı muhtarlarla toplantı yaptı ve toplantıda Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Meydandaki programına 'muhtarların da beraberinde en az 10 kişi götürüp, katılmalarını ve ordan kendisine selfie çekip atmalarını' istedi.

"PARTİ DEVLETİ DERKEN BOŞUNA DEMİYORUZ! KORKU DAĞLARI SARMIŞ"

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, iddialarla ilgili şu ifadeleri kullandı: Bu kadar da olmaz. Pes artık. 'Muhtarları toplayıp, herkes anons yapsın, en az 10 kişi mitinge götürsün, sonra selfie çekip atsın' demek nedir Allah aşkına! Böyle kaymakamlık mı olur? Vatandaşlarımızdan yansıyan, bize iletilen bu yöndeki bilgi gerçekten çok üzücü. AKP'nin ilçe başkanı gibi davranan, bazı "kaymakamlar" vicdanları yaralıyor. "Parti devleti" derken de boşuna demiyoruz. AKP ne yazık ki devletin kurumlarını bu hale getirdi. Tarafsız, herkese eşit mesafede durması gerekenler, partizanca hareket ediyor! Görünen köy de kılavuz istemiyor. AKP'de korku dağları sarmış, panik başlamış. Devletin imkanlarını haksız, adaletsiz şekilde kullanarak, ancak zorla, baskıyla, korkutarak, tehdit ederek, yoklama yaparak, şimdi de selfi isteyerek miting yapabilenlere günü geldiğinde halk gereken cevabı verecektir.