Muhtar'ın, 'Başkan adam tutarak beni darp etti' iddiası ortalığı karıştırdı!

Muhtar Savaş: Kayseri'deki evimde iki araç çocuklarımın başında bekliyordu. Adalet varsa tecelli edecek... İddiaların hedefindeki isim Başkan Bekir Ayyıldırım'dan açıklama geldi.

Muhtar'ın,  'Başkan adam tutarak beni darp etti' iddiası ortalığı karıştırdı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Ömerhacılı köyü Muhtarı Talip Savaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda MHP’li Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’ın adam tutarak kendisini darp ettirdiğini iddia etti.

DİKKAT ÇEKEN İDDİA
8 kişiyle evinin basıldığını belirten Muhtar Savaş, “Kayseri’deki evimde iki araç çocuklarımın başında bekliyordu. Belgelerle konuşacağız. Sarıoğlan Belediye Başkanına sesleniyorum; Çocuklarımla tehdit etmeye, evimi bastırmakla sonuçlanmaz bu işler. Adalet varsa tecelli edecek. İnsanları kandırabilirsin, partiyi satabilirsin, ihanet edebilirsin ama bedeli ağır olacak” ifadelerini kullandı. Ömerhacılı Mahallesi Muhtarı Talip Savaş’ın darp iddialarıyla ilgili, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’dan da açıklama geldi.
AYYILDIRIM: İFTİRA
Ayyıldırım, kendisine iftira atıldığını ifade ederek, “Bu olayın bizimle bir alakası yok. Şahsın iftira, tehdit ve hakareti ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduk. Bizim kimse ile bir husumetimiz yoktur. Bizim derdimiz şehrimize, ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet etmektir” dedi.