Muhiku'yla Kız Arkadaşınıza Anlamlı Bir Hediye Verin!

İçinde bulunduğumuz çağ bize pek çok alanda kolaylık sunsa da diğer bir yandan hayatımız eskisine göre çok daha yoğun. Çoğumuz günümüzün büyük bir kısmını iş yerinde geçiriyoruz ve kendimize zaman yaratmakta zorlanıyoruz.

Muhiku'yla Kız Arkadaşınıza Anlamlı Bir Hediye Verin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçinde bulunduğumuz çağ bize pek çok alanda kolaylık sunsa da diğer bir yandan hayatımız eskisine göre çok daha yoğun.

Çoğumuz günümüzün büyük bir kısmını iş yerinde geçiriyoruz ve kendimize zaman yaratmakta zorlanıyoruz. Bunun bir sonucu olarak da bazen sevdiklerimizin yüzünü güldürmek için yeterince vakit bulamıyoruz. Bu sorunu fark eden iki genç girişimci ise hem kendimize ayırdığımız vaktin daha keyifli geçmesini hem de sevdiklerimiz için özel olan anlarda onlara kendilerini iyi hiseettirecek hediyeleri kolaylıkla sunabilmemizi sağlayacak bir site kurmuş.

2018 yılının başında kurulan Muhiku, alışılagelmiş hediyeliklerin dışında bir dünya sunuyor. Çok katmanlı mutluluk yaratacak hediye kutularında çay, kahve, çikolata, aksesuar, deneyim gibi kategorilere yer veren şirket farklı tarza sahip insanlara uyum sağlayacak harika alternatifler hazırlıyor. Kız arkadaşa hediye seçeneklerine göz attığınızda karşınıza zarif, kadınsı, kaliteli ve kullanışlı setler çıkıyor. Özellikle sezon trendlerini yakalayan fular modelleri, poşet kullanımının önüne geçen özel tasarımlı bez çantalar, sevimli kahve fincanları, sağlıklı bitki çayları ve kadın istihdamına öncelik veren bakım ürünleri ile kadınların bu hediye kutularına bayılacağına hiç şüphemiz yok!

Kadınlara Destek Olan Kız Arkadaşa Hediye Kutusu

Muhiku’nun 8 Mart 2020 öncesi hazırladığı Kadınlar Günü koleksiyonunda ön plana çıkan Doğanın Güzellikleri Kutusu, sıradan bir hediye seti değil. Ekip bu seti oluştururken Mardin’deki mülteci ve yerli kadınların üretimde yer aldığı Leap Natural markasıyla anlamlı bir iş birliğine girmiş. Bu kutuda bulunan doğal vücut lifi ve lavanta sabunu, Güneydoğu’daki kadınların ekonomik bağımsızlıklarını kazanmaları için çok şey ifade ediyor. Bu şık hediye setinde aynı zamanda el-vücut kremi, hibiskus çayı, ahşap saç tarağı, yasemin kokulu mum ve çikolata bulunuyor. Siz de kadın istihdamına destek olmak için kız arkadaşınızı böyle bir anlamlı projenin parçası haline getirebilirsiniz.

Sevgiliye Hediye Seçmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı!

 Muhiku’nun sunduğu en eğlenceli hizmetlerden biri şüphesiz Kendi Kutunu Yap sayfası. Hazır setlerden ilham alarak kendi dokunuşlarınızı yapmanıza imkan sunan bu sayfa sayesinde sevgiliye hediye seçerken kendinizi her anlamda özgür hissedebilirsiniz. Bütçenize kendiniz karar verip sevgilinizin zevk ve ihtiyaçlarına yönelik ürünleri teker teker kutunuza ekleyebilirsiniz. Kendi Kutunu Yap sayfasında farklı tat ve şekillerde çikolatalar, değişik yörelerin nitelikli filtre kahveleri, çeşitli bitki çayları, kuruyemişler, kurutulmuş meyveler, en moda desenlerde bardak altlıkları, kupalar, kahve fincanları, değişik aromalarda mumlar ve sabunlar, kolonyalar, çantalar, çoraplar, fularlar, deneyim kitleri, kitaplar, bakım ürünleri, defterler ve kalemler mevcut. Bu kadar çok seçeneğin arasından sevgilinizi en mutlu edecek ürünlerle harika bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. Üstelik seçtiğiniz tüm ürünler özel baskısı olan Muhiku kutusunda, yazacağınız hediye notuyla birlikte gönderiliyor.

Muhiku’yu kız arkadaşa hediye alırken tercih etmeniz için bir diğer sebep de hızlı teslimat. İstanbul’da özel kuryeyle çalışan şirket, 70 TL ve üzeri alışverişlerde aynı gün teslimat hizmeti için ek ücret de almıyor. Yoğunluktan başınızı kaşıyacak vaktiniz olmadığı durumlarda bile hafta içi 12’den önce sipariş vermeniz durumunda aynı gün içinde hediyeniz sevdiklerinize teslim ediliyor. Muhiku, Türkiye’nin diğer şehirlerinde şimdilik özel kuryeyle çalışmasa da anlaşmalı olduğu kargo şirketiyle yaklaşık 3 gün içerisinde teslimatı gerçekleştiriyor. Böylelikle günler öncesinden başlayan hediye telaşınız Muhiku sayesinde en pratik şekilde çözülmüş oluyor.

Muhiku Özel Günler İçin Hazırladığı Hediye Kutuları ile Fark Yaratıyor

Son dönemlerde çok popülerleşmeye başladığı için mutlaka siz de özel günler yaklaşırken internette çeşitli konsept kutulara denk gelmişsinizdir. Maalesef henüz çok yaygınlaşmadığı için sektördeki çoğu kişi tecrübesiz. Bu yüzden de örneğin Babalar Günü öncesinde içinde palo santo tütsüsü, yasemin çayı ve şeker bulunan babaya hediye kutuları görebilmemiz mümkün hale geliyor. Oldukça yüksek fiyatlara satılan bu kutular, genellikle babalarımızın ilgisini çekmeyecek birkaç üründen oluşuyor. Muhiku, özel günler yaklaşırken uzun süren araştırmalar yapıyor ve ekip bu günün temasına uygun, anlamlı ürünleri bir araya getiriyor. Örneğin Babalar Günü için Pierre Cardin markasına ait çorap, mendil, kutulu anahtarlık, kartlık gibi bir erkeğin gerçekten severek kullanabileceği parçalara yer veriyor. Aynı zamanda ekip kaliteli, kullanışlı ve anlamlı olmasına önem verdiği setleri piyasaya göre çok uygun fiyatlara satışa sunuyor. Öğretmenler Günü, yılbaşı gibi yılın belirli dönemlerinde kutlanan günler için Muhiku’nun hazırladığı koleksiyonları beğeneceğinize eminiz. Hediye alışverişinizi yapmadan önce sınırlı sayıda satışa çıkarılan bu koleksiyonlara mutlaka göz atın! Tabii ki özel günler yalnızca uluslararası olanlardan ibaret değil. Hayatımızdaki insanların yeni bir işe girmesi, mezun olması, evlenmesi; doğum günleri, yıl dönümleri de bizim için önemli olan diğer günlerden bazıları. Bu tarz durumlarda da yine Muhiku’nun benzersiz hediye kutularını tercih ederek sevdiklerinizin kalplerine dokunabilirsiniz. Sitenin menü kısmında yer alan başlıklar sayesinde kolaylıkla aradığınız konsepte ulaşabilir, güvenle online ödeme yaparak ideal hediye kutunuzun siparişini verebilirsiniz. İnternet sitesi:TIKLAYIN