Müftülük stant açtı! Bakın ne için...

Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi tarafından o yerlere stant açıldı. Bakın o stantlar ne için kullanılacak? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Müftülük stant açtı! Bakın ne için...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi tarafından ihtiyaç sahiplerinin elinden tutmak, onların yalnız olmadığını hissettirmek için zekât, fitre ve diğer bağışları kabul etmek için İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesince, İl Müftülüğü yanı, Camii Kebir ve Bürüngüz Camii önünde standlar açtı. 

Müftülük stant açtı! Bakın ne için...

Standlar hakkında bilgi veren İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi olarak her yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan ayı boyunca TDV zekât, fitre ve bağış standımızı kurduk. Türkiye Diyanet Vakfımız Dünya’nın dört bir tarafında ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış olduğu yardımların bir parçası olarak şu anda Türkiye’mizin bütün illerinde olmak üzere Kayseri’mizde de vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin zekât, fitre ve bağışlarını emin ellerle alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Şu anda Kayseri merkezde İl Müftülüğümüz yanı, Camii Kebir ve Bürüngüz Camii’nde açılan standlarımız Arefe gününe kadar açık kalacak. Diyanet İşleri Başkanlığımız 2024 yılı Fitre miktarını 130 TL olarak belirlemiştir. Vatandaşlarımızın TDV Kayseri Şubemiz tarafından açılan standlara zekât, fitre ve diğer bağışlarını bekliyoruz.” dedi.

Müftülük stant açtı! Bakın ne için...

Fitre ve zekat bağışlarını telefona “2177” yazarak SMS yolu ile, TDV sitesindeki online bağış sisteminden ve 0312 416 90 00 çağrı merkezi sistemi ile de bağış yapılabilecek.