Müftü, engelli vatandaşlarla iftarda buluştu: Allah katında özel olduğunuzu bilin

Kayseri İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen iftar programında İl Müftüsü Yusuf Akkuş, engelli vatandaşlar ve aileleri ile bir araya geldi. Müftü Akkuş, 'Engelli kardeşlerimiz Allah katında özel olduklarını bilsinler' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Müftü, engelli vatandaşlarla iftarda buluştu: Allah katında özel olduğunuzu bilin

Kayseri İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından kurulan 'İyilik Sofrasında' engelli bireyler ve aileleri iftar sevincini yaşadı. 
İftar programına İl Müftüsü Yusuf Akkuş, TDV Kayseri Şubesi Kadın Gönüllüleri, İl Müftülüğü Engelli Koordinatörleri Mesudiye Mişe, Yasin Bulut, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Müftü, engelli vatandaşlarla iftarda buluştu: Allah katında özel olduğunuzu bilin

Engelli kardeşlerimiz Allah katında özel olduklarını bilsinler

İftar programında konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, 'Allah Teâla bu özel kardeşlerimize ve onların ailelerine büyük lütufta bulunacak. Allah hiçbir kulunu zayi etmez ve hiçbir zaman hiçbir kulundan vazgeçmez. Engelli kardeşlerimiz Allah katında özel olduklarını bilsinler. Rabbimiz bize verdiği sevabın çok daha fazlasını o kardeşlerimize ve ailelerine verecektir. Çünkü Rabbimiz birini imtihan ediyorsa mutlaka mükâfatı vardır. İftar programımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyor, İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü olarak her zaman sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum' diye konuştu. 
Program İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından yemek sonrası diş kirası olarak çeşitli hediyelerin dağıtılmasıyla sona erdi.