Müdürlük açıkladı: Süre uzatıldı

Kırsal Kalkınma Yatırım Destek Programı'ndan yararlanmak isteyen ve başvurusunu yapan vatandaşlar için bir uyarı daha geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Müdürlük açıkladı: Süre uzatıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından finanse edilen, kırsal alanların ekonomik ve sosyal kalkınmasını sağlamaya yönelik hibelerle gerçek ve tüzel kişiler tarafından sermaye yatırımları yapılan Kırsal Kalkınma Yatırım Destek Programı‘na başvuran üreticiler için Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından bir uyarı daha geldi.  Yapılan uyarıda hatalı evrakların düzeltilmesi işlemlerinde son günün uzatıldığı ifade edildi. 

Müdürlük açıkladı: Süre uzatıldı

Bu kapsamda 14 Nisan’da başlayan ve 19 Nisan’da sona ermesi beklenen hatalı belge ve doküman işlemleri 22 Nisan saat 23.59’a kadar düzeltilebilecek. Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “2023-2024 Dönemi KKYDP kapsamında başvurularınızı kontrol etmeniz ve hatalı dokümanlarınızı düzeltmeniz önemle duyurulur. KKYDP hatalı evrak düzeltme tarihleri 22 Nisan 2024 Saat 23:59'a kadar uzatılmıştır.” denildi. 

Müdürlük açıkladı: Süre uzatıldı