Müdürler toplandı! İşte masadaki konu

Kayseri'de 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısı 19 Ocak itibariyle tamamlanmış 323 bin öğrenci karne heyecanı yaşamıştı. 5 Şubat'ta başlayacak ikinci dönem için ise Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlıklar sürüyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.

Müdürler toplandı! İşte masadaki konu

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısı 19 Ocak’ta sona erdi. Kayseri’de bin 150 okulda eğitim gören 323 bin 278 öğrenci ve 22 bin öğretmen tatile girdi. 

Öğrencilere tatil süresince bol bol dinlenmeleri, aileleri ile zaman geçirmeleri ve doyasıya eğlenmeleri tavsiye edildi.

Müdürler toplandı! İşte masadaki konu

Öğrenciler ve öğretmenlerin 15 günlük sömestir tatili 5 Şubat Pazartesi ile son bulacak.2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi için pazartesi günü hem öğretmenler hem öğrenciler ders başı yapacak. 

Bu kapsamda Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İl Milli eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ikinci dönem öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bir araya geldi. İl Müdürü Karaköse başkanlığında, “İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu” toplantısı düzenlendi. 

Müdürler toplandı! İşte masadaki konu

Toplantıda ikinci dönemde neler yapılacağı ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.