Müdürler neden buluştu! O kırmızı dosyada ne var?

Kayseri'de iki müdürün buluşması dikkat çekti. Buluşma Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşti. Gözler masada duran kırmızı dosyaya çevrildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Müdürler neden buluştu! O kırmızı dosyada ne var?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Müdürlerin dikkat çeken buluşması. Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ile Sağlık Müdürü Mehmet Erşan bir araya geldi. Buluşma Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşti. Buluşmayla ilgili olarak Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan paylaşımda, "Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan İl Millî Eğitim Müdürümüz Bahameddin Karaköse'yi ziyaret etti" mesajı paylaşıldı. 
Müdürler buluştu! O kırmızı dosyada ne var?
İki çalışkan Müdürün buluşmasına dair fotoğrafta masada duran kırmızı dosya da dikkat çekti. Kayseri Sağlık Müdürü Mehmet Erşan üzerinde 112 Acil yazan kırmızı dosya ile Milli Eğitim Müdürü Bahmeddin Karaköse'yi ziyarete gitti. Dosyanın içerisinde yer alanların da kapaktaki rakamlardan da akla geleceği üzere 'acil' olup, olmadığı, iki müdürü bir araya getiren buluşmanın perde arkasındaki detayın ne olduğu kentte merak konusu oldu. Peki iki önemli kurumun başında bulunan müdürler neden buluştu? Gündemde hangi konu ve projeler var? İşte bu soruları yanıt bekliyor.