Müdürden o ilçeye dikkat çeken ziyaret

Kayseri İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Böylelikle İl Müdürü Erşan, sağlık hizmetlerini yerinde değerlendiriyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Müdürden o ilçeye dikkat çeken ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İl Sağlık Müdürümüz Mehmet Erşan, beraberinde sağlık müdürlüğü yöneticileri ve ilgili birim personelleri ile Felahiye ilçemize çalışma ziyareti gerçekleştirerek sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

Müdürden o ilçeye dikkat çeken ziyaret

Ziyaretler kapsamında Felahiye Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulunan müdürlük ekiplerimiz, tüm idari ve hizmet sunum alanlarını dolaşarak ön değerlendirme raporu hazırladılar. Sonrasında İlçe Kaymakam V. Batuhan Cevahir ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda hazırlanan değerlendirme raporu tüm ayrıntıları ile incelenerek ilçedeki sağlık hizmetlerinin ihtiyaç ve gereksinimleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Müdürden o ilçeye dikkat çeken ziyaret

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Erşan, ‘’Arkadaşlarımız erken saatlerde ilçemize gelerek hizmet sunan sağlık tesislerini yerinde inceleyip değerlendirme raporu hazırladılar.  Amacımız Felahiye ilçemizde sunulan sağlık hizmetlerinin eksiksiz ve herhangi bir aksaklık olmasına müsaade etmeden yürütülmesi. Bu doğrultuda hazırlanan raporlar eşitliğinde ilçemizde sunulan hizmetlerin nasıl daha ulaşılabilir, kaliteli ve verimli olabileceğini birlikte istişare ettik. Kaymakam V. Batuhan Cevahir, Başhekim Dr. Çağatay Koçak, hastane personellerimize ve müdürlük ekip arkadaşlarıma katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Müdürden o ilçeye dikkat çeken ziyaret