Müdür traktöre bindi, bakın ne ekti!

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilere P hibe desteğiyle verilen sertifikalı nohut tohumu ekimleri devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Müdür traktöre bindi, bakın ne ekti!

2024 yılı ekim sezonunun başlamasıyla beraber Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilere %50 hibe desteğiyle verilen sertifikalı nohut tohumu ekimleri de devam ediyor.

Müdür traktöre bindi, bakın ne yaptı!

İl Tarım ve Orman Müdürü İl Müdürü Bülent Saklav, Bitkisel Üretim Şube Müdürü Ertan Karakaya, İlçe Müdürü Murat Ürker ve teknik ekipler, Talas İlçesi'ne bağlı Koçcağız Mahallesi'nde çiftçilerle bir araya gelerek 'Tarım Arazilerinin Kullanımın Etkinleştirilmesi Projeleri' kapsamında %50 hibe desteğiyle dağıtılan sertifikalı nohut tohumlarının ekimine katıldılar.

Müdür traktöre bindi, bakın ne yaptı!

Müdür traktöre bindi, mibzer ile nohut ekti!

İl Müdürü Saklav nohut ekimi sırasında traktöre binerek mibzer ile nohut ekimi yaparken Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı; "Tarım Arazilerinin Kullanımın Etkinleştirilmesi Projelerimiz kapsamında Müdürlüğümüz desteğiyle temin edilen sertifikalı nohut tohumu ekimleri devam ediyor.
İl Müdürümüz Sayın Bülent Saklav, Bitkisel Üretim Şube Müdürümüz Ertan Karakaya, İlçe Müdürümüz Murat Ürker ve teknik ekiplerimiz ile Talas İlçemize bağlı Koçcağız Mahallemizde çiftçilerimizle birlikte %50 hibe desteğimizle dağıtımları yapılan sertifikalı nohut ekimine katıldılar. Kayserimizin nohut üretiminde önemli bir merkez olduğunu vurgulayan İl Müdürümüz bereketli bir sezon olmasını temenni etti."

Müdür traktöre bindi, bakın ne yaptı!