Müdür randevusuz dert dinledi!

Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, sorunları anlatmak isteyen öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenler yaşadıkları sıkıntıları ve talepleri randevusuz görüşmede Müdür'e anlattı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Müdür randevusuz dert dinledi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, kendisiyle görüşmek isteyen öğretmenlerle randevusuz görüşmelerine devam ediyor.  Her Cuma saat 16:00 ila 18:00 saatleri arasında "Seninleyim Öğretmenim” sloganıyla öğretmenlerle buluşan ve onları dinleyen Karaköse, taleplere kulak verdi. Milli Eğitim Müdürü Karaköse, kendisiyle görüşmek isteye öğretmenlerle bir araya geldi ve sorunları dinledi.

Müdür randevusuz dert dinledi!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her hafta düzenlenen “Seninleyim Öğretmenim” buluşması bu hadta da gerçekleşti.
Çeşitli branşlardan öğretmenlerin katıldığı buluşmada öğretmenler, İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ile tanışıp projelerini, eğitimle ilgili fikirlerini iletti. Milli Eğitimden yapılan açıklamada öğretmenlerin aynı zamanda "şahsi sorunlarını da" Milli Eğitim Müdürü Karaköse'ye anlatma fırsatı buldukları ifade edildi.

Müdür randevusuz dert dinledi!

Milli Eğitim Müdürlüğünden daha önce yapılan açıklamada  ‘İl Milli Eğitim Müdürümüzle görüşmek isteyen tüm öğretmenlerimizle her Cuma 16:00- 18:00 arası randevusuz açık kapı buluşmaları gerçekleştiriyoruz” ifadeleri kullanılmıştı. 

Müdür randevusuz dert dinledi!

 ’Açık Kapı’ Projesi ile müdürlük bünyesinde resmi ve özel tüm kurumlarda görev yapan tüm öğretmenlerle yüz yüze buluşmalar gerçekleştiriliyor.  Diğer yandan Kayseri’de okullarda görev yapan öğretmen sayısı 21 bin 921. 

Müdür randevusuz dert dinledi!