Müdür o mahallede bakın neleri inceledi?

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdür Kocasinan ilçesine bağlı bir mahallede incelemelerde bulundu. Müdür burada kimlerle görüştü? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Müdür o mahallede bakın neleri inceledi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Mahzemin Mahallesi’nde çiftçilerle bir araya geldi. İl Müdürü Saklav burada çiftçilerin taleplerini dinlerken, üretimin planlanması, sözleşmeli üretim, Çiftçi Kayır Sistemi’nde (ÇKS) yapılan son değişiklikler hakkında da bilgiler verdi. 

Müdür o mahallede bakın neleri inceledi?

Saklav ardından Mahzemin Mahallesi’nde bulunan Yamula Mansap Sulama Birliği ve Mahzemin Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti. Faaliyetler hakkında bilgiler alan Saklav, burada da üretimin planlanması, sözleşmeli üretim ve çiğ süt desteklemesi hakkında bilgilendirmeler yaptı. 

Müdür o mahallede bakın neleri inceledi?

Mahallede bir işletmeye de ziyaret gerçekleştiren Saklav, işletme sahibinin sorun ve talepleri dinledi.  Saklav, burada hastalıktan arî işletmenin önemi, hayvancılıkta üretimin planlanması, sözleşmeli üretim ve çiğ süt desteklemesi hakkında bilgilendirmeler yaparak, bereketli olması temennisinde bulundu.

Müdür o mahallede bakın neleri inceledi?Müdür o mahallede bakın neleri inceledi?