Müdür, makinenin başına geçti!

Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Hacı Ali Hasgül, fabrikada makinenin başına geçti. Fabrika ziyaretleri gerçekleştiren Hasgül, firma sahipleri ve işçilerle bir araya geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Müdür, makinenin başına geçti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Hacı Ali Hasgül, Organize Sanayi Bölgesi'nde ziyaretler gerçekleştirdi. Fabrika ziyaretlerine çıkan Hagül, firma sahiplerinden faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Hasgül, aynı zamanda işçilerle de sohbet etti.

Müdür, makinenin başına geçti!

Hasgül, ziyaretleri sırasında makinenin başına da geçerek, hünerlerini sergiledi.  Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Hacı Ali Hasgül, “Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Merkez CNC Otomat firmasında incelemelerde bulunup çalışan kardeşlerimizle bir araya geldik” ifadelerini kullandı. 

Müdür, makinenin başına geçti!

HACI ALİ HASGÜL KİMDİR?
1975 yılında Kayseri’de doğan Hacı Ali Hasgül ilk, orta, lise, ve yükseköğrenimini de Kayseri’de tamamladı. Yüksek Lisansını Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yaptı. 2001 yılında SSK Kırklareli Sigorta İl Müdürlüğünde Memur olarak göreve başladı. 2005 yılında yapılan Sigorta Yoklama Memurluğu sınavında başarılı olarak Nevşehir SSK İl Müdürlüğünde Sigorta Yoklama Memuru olarak çalışmaya başladı. 2006 yılında Kayseri SSK İl Müdürlüğüne atandı. 2011 yılında yapılan yeterlilik sınavını kazanan Hasgül, Sosyal Güvenlik Denetmeni kadrosuna atandı. Sosyal Güvenlik Merkezlerinin Kurulmasıyla birlikte Bünyan Sosyal Güvenlik Merkezine Kurucu Müdür olarak atandı ve bu görevi 2015 Aralık ayına kadar devam ettirdi. 29.12.2015 tarihinde Melikgazi Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü olarak atandı. 13 Ocak 2022'de Kayseri SGK Müdürlüğü görevinden Ankara SGK İl Müdürlüğü görevine getirildi. Hasgül, 7 ay sonra yeniden Kayseri SGK İl Müdürlüğü görevine atandı. Çeşitli dergilerde yayınlanmış makaleleri bulunmakta olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

Müdür, makinenin başına geçti!