Mücadele son hız sürüyor! Metruk binalar yıkılıyor...

Kayseri'de uyuşturucu ile mücadele hız kesmiyor metruk binalar yıkılıyor, güvenlik yükseliyor! Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Mücadele son hız sürüyor! Metruk binalar yıkılıyor...

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek öncülüğünde yürütülen uyuşturucuyla mücadele kapsamında, şehirde bulunan metruk binaların yıkımı hızla devam ediyor. Vali Çiçek, bu önemli mücadelede tüm kurum ve kuruluşların yoğun bir şekilde çalıştığını belirtti.

Mücadele son hız sürüyor! Metruk binalar yıkılıyor...

Uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde, metruk binaların tespiti ve yıkımını hedefleyen bir komisyonun oluşturulduğunu ifade eden Vali Çiçek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İlimizde uyuşturucu ile etkili bir mücadele yürütebilmek adına bütün kurumlarımız büyük bir gayretle çalışıyor. Bu mücadelede metruk binaların yıkımı da büyük bir önem arz ediyor. Metruk binaların tespiti ve bir an önce yıkılması amacıyla oluşturduğumuz komisyon, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor."

Vali Çiçek, belediyelerin bu konuda seferberlik ilan ettiğini ve metruk binaların yıkımına hızla devam ettiğini vurgulayarak, "Bu çalışmalarda görev alan tüm ekipleri kutluyorum. Uyuşturucuyla mücadelede toplumsal bir dayanışma içinde, kararlılıkla ilerliyoruz" dedi.

Mücadele son hız sürüyor! Metruk binalar yıkılıyor...

Kayseri genelinde gerçekleştirilen bu yıkım çalışmalarının, uyuşturucuyla mücadelede etkin bir strateji olarak benimsendiği ve şehirdeki güvenliği artırmaya yönelik önemli bir adım olduğu belirtiliyor.