Mondihome'un satışıyla ilgili önemli açıklama

Kayseri ekonomisinin lokomotif şirketi olan 8 farklı sektörde faaliyet gösteren Erciyes Anadolu Holding'in geçtiğimiz yılın Kasım ayından başlayan satış süreci devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Mondihome'un satışıyla ilgili önemli açıklama

Kayseri ekonomisinin lokomotif şirketi olan 8 farklı sektörde faaliyet gösteren Erciyes Anadolu Holding’in geçtiğimiz yılın Kasım ayından başlayan satış süreci devam ediyor. Bellona, İstikbal, Mondi, Hes Kablo, Boyteks, Form Sünger gibi lider markaları bulunduran Holding'e ait 4 firmanın satışı için geçtiğimiz mart ayında ihaleleri yapılmış ama 1 şirket haricinde üç şirket için anlaşma sağlanamamıştı.

Geçtiğimiz gün ise TMSF, Holding'e ait Mondi Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketini de satışa çıkarıldığını duyurdu. TMSF'nin açıkladığı satış ihale duyurusu sonrasında bugün Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den Mondihome’un satışıyla ilgili önemli bir açıklama geldi.

Mondihome'un satışıyla ilgili önemli açıklama

Sosyal medya hesabından Mondihome müşterilerine seslenen CEO Ertekin şunları söyledi; "Kıymetli Mondihome müşterilerimiz, dün Mondihome satış sürecinin yapılacak ihale ile başladığını duyurmuştuk. 

Mondihome tabelalı mağazalarımızın tamamı özel müteşebbislere aittir. Mondihome satış süreci hiç bir şekilde siz kıymetli müşterilerimizin almış olduğunuz, almayı planladığınız ürünleri ve Mondihome’dan alacağınız hizmetin mükemmeliğini etkilemeyecek. Mondihome olarak Kayseri’de bizler, yurt geneline yayılmış 375 bayimiz ve bayilerimizle Mondihome arasındaki mal ve hizmet ticaretini koordine eden 10 anabayimiz siz kıymetli müşterilerimizin sorun yaşamamanız için her türlü tedbiri aldık. Mondihome’un her bir müşterisi özeldir, biriciktir. Bizi tercih eden, Türkiye’nin 3. büyük markası yapan, Mondihome yapan kıymetli müşterilerimize daha da iyi hizmet vermek için satış temsilcisi arkadaşlarımızın eğitimlerine hız kesmeden, ara vermeden devam ediyoruz." dedi.