Mobilya Moda Günleri Kumsmall AVM'de Devam Ediyor

Mobilya Moda Günleri Kumsmall AVM'de Devam Ediyor

Mobilya Moda Günleri Kumsmall AVM'de Devam Ediyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye ve Avrupa'nın en büyük karma alışveriş merkezi olan Kumsmall AVM'de mobilya moda günleri başladı. 5-9 Nisan tarihleri arasında devam edecek olan mobilya günlerinde ürünler müşterilerini bekliyor. Bu yıl birincisi düzenlenen etkinliğin ilerleyen yıllarda devam ettirmek istediklerini söyleyen Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Doğan, satılan mobilyaların neredeyse toptan fiyatına satışa sunulduğunu dile getirdi.
Müşteri talebinden memnun olduklarını berlirten ve mobilya moda günleri hakkında bilgiler veren Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Doğan: "Güzel bir gündeyiz etkinliklerimiz başlamış oldu. 5-9 Nisan mobilya moda günleri Türkiye ve Avrupa'nın en büyük karma alışveriş merkezinde şu anda devam ediyor. 1. Moda günleri adında ilkini düzenlemiş oluyoruz inşallah önümüzdeki senelerde de tekrarlayarak devam edeceğiz. İkincisini ise Eylül ayı gibi düzenlemeyi düşünüyoruz. Mobilya moda günleri imalattan direkt tüketiciye neredeyse toptan fiyatlarına satışa sunuyoruz. Talepler şu an fena değil pandemiden dolayı haftasonu kısıtlaması olumsuz etkiledi. Haftasonu kısıtlamaları olmasaydı daha ciddi taleplerle karşılaşabilirdik" diye konuştu.
"Bir çok fabrika ramazan ayında üretime ara vermek zorunda kalacak"
Mobilya sektöründe ki hammadde sıkıntılarına da değinen Doğan, hammadde üretimi ve fiyatları konusunda ciddi sorunlar yaşandığını belirtti. İşleyecek hammadde olmaması sebebiyle bir çok fabrikanın ramazan ayında üretime ara vermek zorunda kalacağını vurgulayan Doğan sözlerini şöyle sürdürdü;
"Şu anda mobilya yan sanayisi ve mobilya hammaddeleri ile ilgili gerçekten çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Hatta bir çok imalatçı arkadaşlarımız ramazan ayında üretime ara vermek zorunda kalacaklar. Suntalam ve mdf de ciddi anlamda sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Türkiye mobilya hammaddesini üreten bir konumda ve ciddi anlamda ihracat yapan bir konumdayız. Hammadde tedariği ile beraber ciddi anlamda fiyat artışları söz konusu bu da ister istemez mamüllerimize yansımak zorunda kalıyor. Bir çok fabrikada ramazanda üretime ara verecek çünkü işleyecek hammadde yok. Ramazan ayından sonra inşallah güzel bir sezonla karşılaşmış oluruz."