Miniklere moral etkinliği

Kayseri Şehir Hastanesi minikleri unutmadı. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası etkinliği düzenlendi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Miniklere moral etkinliği
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Şehir Hastanesinde minik hastalar unutulmadı. Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla çocuklar için etkinlik düzenlendi. Renkli sahnelere sahne olan ekinlik karşısında mutlulukları yüzüne yansıyan çocuklara unutulmayacak bir gün yaşatıldı. 

Miniklere moral etkinliği

Etkinlik kapsamında program başlamadan önce öğle yemeği saatinde ATM Sağlık Grup tarafınfan çocuklar içinz özel hazırlana hamburger ve sağlık personellerince hazırlanan ev yapımı kurabiye ikramı palyaço kostümlü personeller tarafından yapıldı. 

Miniklere moral etkinliği
Ardından lösemili çocukların tedavi gördüğü servis Başhekim Yardımcıse Doç. Dr. Ulaş Serkan Topaloğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hande Hatun Coşar Boğa, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Sorumlusu Ahmet Özdemir ve İdarî Sorumlu Binnaz Çelik, hekimler ve eşlik eden personeller ile birlikte bando takımı eşliğinde çocuklar ziyaret  edilerek hediyeleri takdim edildi.

Miniklere moral etkinliğiMiniklere moral etkinliği