Milyonları peşinden sürükleyen babaların çocukları

Milyonları peşinden sürükleyen babaların çocukları, babalarının siyasi mirasını ne kadar sahip çıkabilir? Bir insanın son ismini taşımak, o insanın siyasi mirasını sahiplenmek için yeterli midir? Gazeteci Nejdet Kala köşesinde bu sorunun yanıtını aradı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde...

Milyonları peşinden sürükleyen babaların çocukları
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk siyaset tarihinde babasının izinden yürüyerek siyaset yapan birçok isim var. Milyonları peşinden sürükleyen babaların çocukları, babalarının siyasi mirasını ne kadar sahip çıkabilir? Bir insanın son ismini taşımak, o insanın siyasi mirasını sahiplenmek için yeterli midir? Gazeteci Nejdet Kala, Merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Kayseri ziyareti sonrasında ‘Siyasi Miras’ başlıklı köşe yazısında bu sorunun yanıtını aradı. 
“Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kayseri’de iddialı konuştu. 
Konuşmasının önemli bir bölümünü İsrail’in Gazze’ye saldırısına ayıran Erbakan, Babası Merhum Necmettin Erbakan için de geniş bir parantez açtı. 
Ve O’nu referans göstererek, bir anlamda, babasının siyasi mirası üzerinden kendi siyasetini anlatmaya çalıştı” diyen Kala’nın köşe yazısının tamamını okumak için TIKLAYINIZ!