Milyon Euro'luk yatırım haberini KAP üzerinden açıkladı

Kayserili şirket Kamu Aydınlatma Platformu üzerinden yayımladığı özel durum açıklaması ile kampanya döneminde kullanılması planlanan yatırımların toplam maliyeti 1.170.000 EUR olduğunu açıkladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Milyon Euro'luk yatırım haberini KAP üzerinden açıkladı

Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem gören Kayseri Şeker Fabrikası Kamu Aydınlatma Platformu üzerinden yayımladığı özel durum açıklaması ile Boğazlıyan Şeker Fabrikası ve Turhal Şeker Fabrikasına Halka Arz Gelirinin Kullanım Yeri Entegrasyon ve Modernizasyon Yatırımları başlığı kapsamında daha önceden belirtikleri 1 adet küspe presi ve 4 adet pres filtre modernizasyonun faaliyete geçtiğini duyurdu.

Kayseri Şeker Fabrikası Kamu Aydınlatma Platformu üzerinden yayımladığı özel durum açıklaması şu şekilde; “25.05.2023 tarihinde kamuoyuna duyurmuş olduğumuz ve SPK onaylı izahname, Halka Arz Gelirinin Kullanım Yeri Entegrasyon ve Modernizasyon Yatırımları başlığı kapsamında 32 .-33. sayfalarda da yer alan yatırımlara ilişkin güncel durum aşağıdaki gibidir.Milyon Euro'luk yatırım haberini KAP üzerinden açıkladıKampanya döneminde kullanılması planlanan yatırımların toplam maliyeti 1.170.000 EUR olup, söz konusu yatırımların, şirketimizin üretim maliyetlerini düşürmesi, verimliliğini artırması ve üretimde sürekliliği sağlaması beklenmektedir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla,”