Milletvekilleriyle ilgili şok iddia!

Olay Türk TV ekranlarında 'Seçim Özel Yüz Yüze' programına katılan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş dikkat çeken iddialarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Milletvekilleriyle ilgili şok iddia!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Seçimin nabzı Olay Türk TV ekranlarında tutulmaya devam ediyor. Seçime sayılı günler kala siyasiler Olay Türk TV ekranlarında Gazeteciler Osman Çiftci ile Cem Atakan’ın sorularını yanıtlıyor. Bu çerçeve İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, canlı yayında gündeme bomba gibi düşecek iddialarda bulundu. 

Milletvekilleriyle ilgili şok iddia!

Milletvekili Ataş, Kayseri AK Parti Milletvekillerinin seçim çalışmalarında belediyenin araçlarını kullandıklarını ve herhangi bir yakıt ücreti ödemediklerini söyledi. 

Milletvekilleriyle ilgili şok iddia!

Eski Tarım Bakanından örnek veren Ataş, vekillerin jokey kulübünün arabasıyla taşımatik sistemiyle gezdiklerini söyledi. Taşımatik sistemin ne olduğunu da anlatan Ataş, “Bu sistemle gittikleri yerden yakıtlarını milletvekilinin altındaki araç jokey kulübünün üstüne ve yakıtı da jokey kulübü ödüyor. Bu milletvekili, ben de milletvekiliyim, kendi aracımla. Kaç bin kilometre yol yaptıysam bir kuruşu dahi devletin değil. Bu memlekette milletvekillerinin altında belediyenin kiraladığı araçlar var. Onlarla gidip geliyorlar. Otel paralarına kadar belediye ödüyor. Yemek paralarına kadar bazı yerlerden alıyorlar, yediriyorlar. Ay boyunca seçim boyunca Cumhurbaşkanı geldiğinde Cumhurbaşkanı'nın programında harcanmış gibi o da doğru değil. O faturanın içine bindirip ödetiyorlar. Kayseri'de. Kayseri'de kaç tane milletvekilinin altında başka belediyenin araçları var. Onlarla gidip geliyor. Ve araçların yakıtları nereden alınıyor? Şimdi bu memlekette huzur olsun, huzur olsun. Tamam huzur olsun da kardeşim huzurunu siz yaratıyorsunuz.” ifadelerini kullandı.