Milletvekili Kayseri'de sahne alacak

AK Parti İstanbul Milletvekili o isim Kayseri'de konser verecek. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Milletvekili Kayseri'de sahne alacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul Milletvekili ve birçok dizi müziğine imza atan son olarak ise Türkiye Yüzyılı Marşı ile beğeni toplayan besteci, şair, ses sanatçısı ve piyanist Yücel Arzen’in bugün akşam Kayseri’de konser verecek. 

Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konser saat 20.00’de başlayacak. Vatandaşların müziğe doyacağı gecede konsere katılım ücretsiz.

Milletvekili Kayseri'de sahne alacak

Diğer yandan konser için Kayseri’ye gelen Arzen, AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret etti. Arzen’i burada İl Başkanı Fatih Üzüm, Milletvekili Şaban Çopuroğu ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın karşıladı. 

Milletvekili Kayseri'de sahne alacak

Ziyarete ilişkin neler konuşulduğu merak edilirken İl Başkanı Üzüm’den bir paylaşım geldi. Üzüm paylaşımında, “Şehrimizde bu akşam güzel bir program icra edecek olan Değerli Sanatçımız, İstanbul Milletvekilimiz Yücel Arzen Hacıosmanoğlu’nu Milletvekilimiz Şaban Çopuroğlu ve Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın ile birlikte İl Başkanlığımızda ağırladık.” dedi.