Milletvekili Genç'ten geçmiş olsun ziyareti

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Milletvekili Genç'ten geçmiş olsun ziyareti

Önceki gün TBMM Genel Kurulu'nda, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, kürsüde konuşurken fenalaşarak yere yığılmış ve kürsünün yanında bir süre kalp masajı yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Milletvekili Genç'ten geçmiş olsun ziyareti

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
TBMM Genel Kurulu'nda konuşması esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in ailesine ve Saadet Partisi heyetine CHP’li vekillerle birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Genç, “Kıymetli vekilimizin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” dedi.

Milletvekili Genç'ten geçmiş olsun ziyareti

Milletvekili Bitmez’in son durumu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milletvekili Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bitmez'in kalbinin durduğunu, Meclis'te tekrar canlandırmak için çalışma yapıldığını bildiren Koca, şunları kaydetti:
"20 dakikalık zaman diliminde Bilkent Şehir Hastanemize nakli sağlandı. Bu canlandırma devam edildi ve 20 dakika kadar sonra, hastaneye geldikten sonra anjiyosu planlandı. Yapılan anjiyo ile iki ana damarının tam tıkalı olduğu görüldü. Devamında yapılan müdahale sonrası sonuç alınamayınca kalp akciğer pompasına bağlandı. Şu an hastamız, kendilerini de ziyaret ettim, kalp akciğer pompası ile hayati fonksiyonlarını devam ettiriyor. Durumu son derece kritik ve ciddi. Arkadaşlarımız, bütün ekipler bir arada yakın takip ediyorlar" dedi.
Milletvekili Genç'ten geçmiş olsun ziyaretiMilletvekili Genç'ten geçmiş olsun ziyareti