Milletvekili Ersoy iddialı konuştu: Rekor bende!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Cumhur İttifakı'nın Bünyan Belediye Başkan adayı Selahattin Metin'in tanıtım toplantısında iddialı konuşarak, rekorun kendisinde olduğunu söyledi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Milletvekili Ersoy iddialı konuştu: Rekor bende!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı’nın Bünyan Belediye Başkan adayı Selahattin Metin’in tanıtım toplantısına katılan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, iddialı konuştu. Bugün TBMM Genel Kurulu’nda bir konuşma yapacağını belirten Ersoy, bu konuşmasında da Bünyan’dan söz edeceğini ifade ederek,  “Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünde 33 kere Bünyan demişim. Bu manada rekor bendedir. 300 küsur kere Kayseri demişim. Bu mana da rekor yine bendedir. Bizim sevdamız hem Bünyan’dır hem Kayseri’dir” dedi.

Milletvekili Ersoy iddialı konuştu: Rekor bende!
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun’a bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür eden Ersoy, Bünyan’ın Cumhur İttifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi amblemiyle birlikte seçimlere katılacağını belirterek, “Kayseri Cumhur İttifakı’nın kalesidir dedi Memduh Büyükkılıç başkanım, doğrudur. Bünyan da ülkücü hareketin kalesidir. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve adayımız Sayın Memduh Büyükkılıç Başkanımız olmak üzere 16 ilçemizde Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzerimize düşen ne varsa fazlasıyla yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç Beyi rekor bir oyla inşallah yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı yağacağız. 16 ilçemizde Cumhur İttifakı’mızın mührünü vurarak, hükümetimizin de desteğiyle ilçelerimize inşallah hizmet yağdırmaya Büyükşehir’in eliyle devam edeceğiz. Melikgazi’den bugüne elinden kılıcı hiç bırakmadı. İşte Memduh Büyükkılıç, biz de Allah’ın izniyle onu rekor oyla seçtireceğiz diyorum. Kayseri, Melikgazi’den bugüne elinden kılıcı hiç bırakmadı. İşte Memduh Büyükkılıç, biz de Allah’ın izniyle onu rekor oyla seçtireceğiz diyorum.”
Bünyan’da Selahattin Metin ile ilgili bir algı oluşturulmak istendiğini ifade eden Ersoy, Selahattin Metin’in kendisinin üzerinde de emeği olan biri olduğunu belirterek, “Selahattin Metin Kayseri'de ve Türkiye'de ülkücü hareketin mihenk taşlarından birisidir. Her ülkücüye öyle ya da böyle yardım etmiş, yol göstermiş, yol açmış, elinden tutmuş, önüne düşmüş samimi bir ülkücüdür. Selahattin Metin kimdir? Selahattin Metin 35 sene devletine bürokrat olarak hizmet etmiş, Bünyan’ın evladıdır. Şunu söylemek istiyorum. Benim üzerimde de emeği çoktur. Allah kendisinden razı olsun. Sağ olsun, var olsun. Kayseri'ye geldiğim günden bugüne, bin dokuz yüz doksan dokuz yılında öğrenci olarak geldiğim günden bugüne bizlere sahip çıkmıştı. Ve biz bugün bir vefa örneği gösteriyoruz. Bunun da altını çizmek istiyorum. Ben hayatım boyunca geride hiç adam bırakmadım. Adamı bırakın, ayakkabı bırakmadım. Bundan sonra da bırakmayacağız Allah'ın izniyle. Selahattin Metin başkanım Bünyamin değer katacaktır. İkili ilişkileriyle, bu zamana kadarki olan tecrübesiyle Bünyan’da çok güzel hizmetlerin altına imza atacaktır. Bizleri hiçbir zaman mahçup etmeyecektir. Ben bunun da böyle olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.