Milletvekili Cıngı'dan öğrencilere dikkat çeken lise tavsiyesi

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı meslek lisesi mezunlarının ve zanaat sahibi insanların döneminin başladığını belirterek öğrencilere meslek liselerini tavsiye etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Milletvekili Cıngı'dan öğrencilere dikkat çeken lise tavsiyesi

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, “Bundan sonrası meslek lisesi mezunlarının ve zanaat sahibi insanların dönemi” dedi.

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tanıttı. Sosyal medya üzerinden liseyse ait tanıtım videosu paylaşan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün paylaşımına AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı’dan dikkat çeken bir açıklama yaparak öğencilere Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini tavsiye etti.

Milletvekili Cıngı'dan öğrencilere dikkat çeken okul tavsiyesi

Geçmiş yıllarda üniversite mezunlarının çok talep gördüğünün ama artık meslek lisesi mezunlarının çok talep göreceğini vurgulayarak Milletvekili Cıngı şunları söyledi; “Geçtiğimiz onyıllar üniversite mezunlarının çok talep gördüğü bir dönemdi. Fakat bundan sonrası Meslek Lisesi mezunlarının ve zanaat sahibi insanların dönemi. Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de kocaman kampusu, laboratuvar imkanları ve eğitim tecrübesiyle şehrimizin göz bebeği meslek liselerinden. Lise tercih edecek öğrencilerimize tavsiye ediyorum” dedi.

Milletvekili Cıngı'dan öğrencilere dikkat çeken okul tavsiyesi