Milletvekili Ataş neden ring örneğini verdi?

İyi Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin'in seçim ofisinin açılışında konuşan İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, neden ring örneği verdi? Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Milletvekili Ataş neden ring örneğini verdi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Yurder Şahin, Gevher Nesibe Mahallesi Kurşunlu Sokak’ta seçim ofisi açtı. Seçim Ofisinin açılışına İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İyi Parti İl Başkanı Tansu Şener, İyi Parti Belediye Başkan adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Ataş neden ring örneğini verdi?

Açılışta konuşan İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, iktidarın belediye ve kamu kaynaklarıyla seçim çalışmalarını yürütmesine tepki göstererek, “Evet arkadaşlar yine bir seçim ve Kayseri'de doksan kiloluk bir adamla kırk kiloluk bir adamın ringe çıkmasını hep birlikte yaşayacağız. Ama inşallah bu sefer o kırk kiloluk kişi, doksan kiloluk kişiyi nakavt edecek. Bunu başta söylemek istiyorum. Bugün baktığımızda adaylarımız tüm Kayseri'yi kucaklayacak. Kayseri'de hiçbir ayrım yapmadan, Kayseri'nin ortak vicdanı olacak, kendi işlerinde başarılı, her zaman aile yaşantısında başarılı ve toplumun önde gelen insanlarını, toplumun istediği kişileri çıkardık. Ve bu insanlar kendi öz sermayeleriyle, varlıklarıyla, helal paralarıyla iki ay, üç ay sahada mücadele edecekler. Bugüne baktığımızda 30 yıllık alışkanlık hiç değişmedi. Devletin bütün imkanlarını, bütün parasını, vatandaşın bütün vergisini, kendi menfaatine, kendi bekası için, kendi çıkarına harcayan bir yapıyla yine karşı karşıyayız. Ve bunlarla uzun zamandır mücadele ediyoruz.”

Milletvekili Ataş neden ring örneğini verdi?
30 yılın sonunda Kocasinan’ın Türkiye’nin en büyük köylerinden birine dönüştüğünü belirten Ataş, İyi Parti adaylarının herkesi kucaklayacağını ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sadece mutlu bir azınlığın belediye başkanı olmayacaklar. Tüm Kayseri'nin, vatan haini olmayan bu memleketin bayrağıyla, ezanıyla, İstiklal Marşı'yla, anayasanın dört maddesiyle sorunu olmayan herkesi kendi kardeşi gibi kucaklayacak. Bana oy verdin, bana oy vermedin diye insanları ötelemeyecek, para babalarıyla iş tutmayacak,  bütün vatandaşları kucaklayacaklar” 
Ataş İyi Parti adaylarının kaybetmesi durumunda Kayseri’nin 5 yılının daha kaybolacağını söyledi. 

Milletvekili Ataş neden ring örneğini verdi?
İyi Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Yurder Şahin de konuşmasında, eşit şartlarda bir yarış olmadığını belirterek, “Şehitlikte dua edip start verirken biz bu yolun tabii ki çok zor olacağını biliyorduk. Çünkü biz eşit şartlarda mücadele etmiyoruz. Karşımızda belediyelerin gücü var. Karşımızda devletin gücü var. Ama buna karşı bizim inanmışlığımız var. İnşallah biz bu inanmışlıkla bu milletimizin daha iyi şeyleri hak ettiğini biliyoruz. Bu yolda emin adımlarla kararlılıkla yürüyeceğimizeden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şair diyor ki, “İnanmak var olmaktır. İnandığımız şeyler için yaşayalım. Nice aydınlık, nice güneşli, güzel günler için yaşayalım. Biz üretime inandık. Biz ilime, biz bilime inandık. Biz kültüre, biz sanata inandık. Biz Mustafa Kemal Atatürk'e inandık. En önemlisi de sizlere inandık. Sizlerle biz bu işi başaracağız emin olun. Biz kararlıyız, biz inançlıyız, biz başaracağız. Meydanlar kapatılsa da bunu biz partimiz kurulurken de yaşamıştık.
Meydanlar kapatıldı, çöp kamyonları çekildi, elektrikler kesildi ama dimdik, kararlılıkla yürüdük ve bugünlere geldik. Bugün yine meydanlar kapatıldı ama biz davamızda, inancımızda devam edeceğiz. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz. Bizim insanımız daha iyi hizmete layık, bizim insanımız daha iyi yönetime layık. Bizim insanımız daha iyi yaşamaya layık. Bizim insanımız kırılan dökülen binalarda değil, daha modern konutlarda yaşamaya layık? Bunun için yola çıktık. Bunları da inanın birlikte başaracağız.”