Milletvekili Ataş, koordinasyonuyla depremzedeler için çadır ve konteyner kent kuruldu!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilk günden bugüne siyaset yapmadan vatandaşların yarasını sarmaya çalıştıklarını dile getirdi. Diğer yandan Milletvekili Dursun Ataş, koordinasyonuyla Kahramanmaraş'ta çadır ve konteyner kent vatandaşların hizmetine sunuldu.

Milletvekili Ataş, koordinasyonuyla depremzedeler için çadır ve konteyner kent kuruldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Depremin olduğu günden bu güne İYİ Parti’nin tüm teşkilatlarıyla sahada olduğunu dile getiren İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kahramanmaraş merkezde ilk etapta 150 çadır ve 100 konteynerdan oluşan alanı depremzede vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi. Ataş, Kayseri il teşkilatı başta olmak üzere destek veren, katkı sunan tüm parti teşkilatlarına ve hayırseverlere de teşekkür etti. 
Milletvekili Ataş, koordinasyonuyla depremzedeler için çadır ve konteyner kent kuruldu!
KURDUĞUMUZ ÇADIR KENTTE DEPREMZEDE AİLELERİ MİSAFİR ETMEYE DE BAŞLADIK
Milletvekili Dursun Ataş, “İlk günden bugüne sahadayız. Elimizden geldiğince, imkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızın yardımına koştuk ve koşmaya da devam ediyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde yaraları sarmaya devam ediyoruz. Kahramanmaraş merkezde kurduğumuz çadır kentimizde alt yapı başta olmak üzere diğer ihtiyaç olan tüm çalışmaları tamamladık ve depremzede aileleri misafir etmeye de başladık. Onların tüm ihtiyaçlarını bu alanda karşılamaya çalışıyoruz. Bu günleri hep birlikte yardımlaşarak atlatacağız, yaralarımızı birlikte saracağız. Vatandaşlarımızın güzel günlere ulaşması için mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu. 
Milletvekili Ataş, koordinasyonuyla depremzedeler için çadır ve konteyner kent kuruldu!
TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA SAHADA ÇALIŞIYORUZ
Depremin etkilediği tüm illerde organize olduklarını ve her bölgede çalışma yaptıklarını söyleyen Milletvekili Dursun Ataş, arama kurtarma çalışmalarından bölgeye yardımların ulaştırılmasına kadar her alanda gayretle çalıştıklarını söyledi. 
Her ilde çadır kent kurmak, diğer yardımları ulaştırmak için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade eden Milletvekili Ataş, “Genel Başkanımızdan genel başkan yardımcılarımıza, milletvekillerimizden il, ilçe teşkilatlarımıza kadar her kademede sahadayız. Kahramanmaraş’ta çadır ve konteyner kentini vatandaşın hizmetine sunduk. Bu yöndeki çalışmalarımız yine devam ediyor. Bu alanda ayrıca yemek hizmetinin verileceği bir alan, depo, çocuklar için oyun alanları olacak. Pazarcık’ta da konteyner kent kuracağız. Elbistan, Afşin, Göksun’da da diğer alanlardaki çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmaları Genel Başkanımızın görevlendirmesiyle yakından takip ediyoruz. Yine köylere de ulaşmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Milletvekili Ataş, koordinasyonuyla depremzedeler için çadır ve konteyner kent kuruldu!
BÖLGEDE HALEN YARDIMLARA İHTİYAÇ VAR
Hayırsever vatandaşların bölgeye desteklerinin devam etmesi yönde de çağrı yapan Ataş, kuru bakliyat, gıda, temizlik, hijyen malzemelerine kadar ihtiyaçların olduğunu da söyledi. Ataş, her yardımı, reklam yapmadan, üzerine amblem koymadan, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını da dile getirdi. 

Milletvekili Ataş, koordinasyonuyla depremzedeler için çadır ve konteyner kent kuruldu!
BU İŞİ SADECE MÜTEAHHİDE YIKARAK KURTULAMAZSINIZ, BU İŞTEN SIYRILAMAZSINIZ! 
Deprem gerçeği ile bu ülkenin yeni karşılaşmadığını da kaydeden Ataş, ancak ilerleyen günlerde sorumluların da mutlaka hesap vermesi gerektiğini belirtti. İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, şunları söyledi: “Bu işi sadece müteahhide yıkarak kurtulamazsınız, bu işten sıyrılamazsınız. Önümüzdeki günlerde bunları da çok konuşacağız. 1999’da biz bu acıları yaşadığımızda milat dendi, ancak gelinen noktada hiçbir ders çıkarılmadığı ortada. 1999 depremi sonrası yaşadığımız acıların ardından deprem vergileri konuldu, yönetmelikleri çıkarıldı. Bugün baktığımızda ise toplanan vergiler, AKP iktidarı tarafından amacına uygun kullanılmamış, akıbeti ne belli değil, çıkarılan deprem yönetmeliklere uyulmamış. Bunları da zamanı geldiğinde konuşacağız. Vatandaşın hakkını arayacağız, sorumlu davranmayanlara hesabı soracağız. Bu işte suçları olanların peşini bırakmayacağız. Bu işten birileri birkaç müteahhidi hedef göstererek, kurtulamaz. Bunun yanında yaşadığımız süreçte Devletin kurumlarının birbirinden haberi yok. Her biri ayrı telden çalıyor. Birinin verdiği bilgi diğerini tutmuyor. Devlet böyle yönetilmez. Devlet vatandaşını korur, kollar, net, doğru bilgi verir.  Bu felaket sonrası gördük ki büyük bir koordinasyonsuzluk, belirsizlik, iş bilmezlik var. İşte bunları  da günü geldiğinde tek tek konuşacağız.

Milletvekili Ataş, koordinasyonuyla depremzedeler için çadır ve konteyner kent kuruldu!Milletvekili Ataş, koordinasyonuyla depremzedeler için çadır ve konteyner kent kuruldu!Milletvekili Ataş, koordinasyonuyla depremzedeler için çadır ve konteyner kent kuruldu!Milletvekili Ataş, koordinasyonuyla depremzedeler için çadır ve konteyner kent kuruldu!