Milletvekili Ataş, afetin vurduğu kırsal bölgelere dikkat çekti

İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, akşam saatlerinde Kayseri'yi vuran fırtına, dolu ve sağanak yağış etkilediği kırsal bölgelere dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Milletvekili Ataş, afetin vurduğu kırsal bölgelere dikkat çekti

Kayseri Kocasinan'da akşam saatlerinde etkili olan fırtına, dolu ve sağanak yağış sonrası önemli bir açıklama geldi. İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dolunun özellikle kırsal bölgelerde (Bayramhacı, Yuvalı, Dadasın mahalleleri gibi) tam hasat zamanına denk gelmesinden dolayı ürünlere büyük zarar verdiğini belirtti.

Milletvekili Ataş, "Kayseri Kocasinan ilçemizdeki yoğun dolu yağışı sonrası oluşan maddi zararlardan dolayı tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi. Yaşanan afet nedeniyle yetkili tüm birimlerin göreve davet eden Ataş, "Bu nedenle yetkili tüm birimleri de göreve davet ediyorum. Vatandaşlarımızın maddi zararlarının karşılanması için tüm süreci titizlikle takip edeceğiz." şeklinde açıklama yaptı.

Miletvekili Ataş'ın konuyla ilgili açıklaması; "Kayseri Kocasinan ilçemizdeki yoğun dolu yağışı sonrası oluşan maddi zararlardan dolayı tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; özellikle kırsal bölgelerde (Bayramhacı, Yuvalı, Dadasın mahalleleri gibi) tam hasat zamanına denk gelen bu afet ürünlere büyük zarar vermiştir. Bu nedenle yetkili tüm birimleri de göreve davet ediyorum. Vatandaşlarımızın maddi zararlarının karşılanması için tüm süreci titizlikle takip edeceğiz.  @TCTarim @kayserivaliligi"