Milletvekili adayından şaşırtan hareket!

CHP Milletvekili adayı Mahmut Arıkan'dan dikkat çeken hareket. Arıkan, seçim sürecinde hareketleriyle şaşırtmaya devam ediyor.

Milletvekili adayından şaşırtan hareket!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili adayı ve aynı zamanda Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan,  birinci sıra Milletvekili adayı Aşkın Genç’in seçim afişlerinin asılması sırasında kolları sıvadı. Arıkan, bu hareketiyle şaşırttı. 
Milletvekili adayından şaşırtan hareket!

AK PARTİ'NİN RÜZGARDAN TERS DÖNEN AFİŞLERİNİ DE DÜZELTMİŞLERDİ!
Seçim sürecinde pek de alışık olunmayan eylemleriyle dikkat çeken Arıkan ve ekibi bir süre önce de rüzgârdan ters dönen AK Parti seçim afişlerini düzelmişti.  Arıkan, bu kez de CHP Milletvekili adaylarından Aşkın Genç’in seçim afişlerini asan ekibe destek verirken görüldü. 

Sivas Caddesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Aşkın Genç’in afişlerini asan, partisinin bir diğer adayı Mahmut Arıkan bu hareketiyle dikkat çekti. 
GENÇ'TEN TEŞEKKÜR: GÜZEL GÜNLERE AZ KALDI...
Arıkan’a, Genç’ten teşekkür de gecikmedi. Milletvekili adayı Aşkın Genç, şu ifadeleri kullandı: “Çok teşekkür ederim sevgili vekilim, az kaldı güzel günlere…


"BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ"
Sosyal medyada paylaşılan bu yöndeki fotoğraflar çok sayıda beğeni aldı. Bazı vatandaşlar “Birleşe birleşe kazanacağız” paylaşımları ve yorumları yaptı.