Millet Bahçesi'nde bu hafta sonu şölen var!

Kayseri'de Valilik himayelerinde düzenlenen 3. Kadın Kooperatifleri Fuarı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde kapılarını açtı.

Kayseri, bu hafta sonu muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Valilik himayelerinde, Vali Gökmen Çiçek öncülüğünde Kayseri’de kadın girişimciliğini desteklemek amacıyla düzenlenen 3. Kayseri Kadın Kooperatifleri Fuarı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde coşkulu bir törenle kapılarını ziyarete açtı.

Millet Bahçesi’nde festival havası

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde kurulan fuarda kadın kooperatiflerinin el emeği ürünleri sergilendiği fuar, hem alışveriş hem de eğlence dolu anlar sunuyor. 3-5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan festival tadındaki fuarda; bando ve mehter gösterilerinden spor etkinliklerine, eğlenceli aktivitelerden dev konserlere kadar her yaşa hitap eden dolu dolu bir program Kayserilileri bekliyor.

Millet Bahçesi'nde bu hafta sonu şölen var!

Konser ve etkinlik programı

Fuar kapsamında 4 ve 5 Temmuz tarihlerinde saat 16.00’dan itibaren ziyaretçilere kapılarını açacak etkinliklerde, spor aktiviteleri ve gösterilerin yanı sıra akşam saatlerinde konserler düzenlenecek.

4 Temmuz’da Grup Şantiye, 5 Temmuz’da ise Grup Riders sahne alacak.