MHP'ye mi geçiyor?

MHP cephesinin Çilsal ziyareti dikkat çekti. Kulislerde 'Çilsal, MHP'ye mi geçiyor' yorumları yapılmaya başlandı...

MHP'ye mi geçiyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Milletvekili Baki Ersoy, beraberindeki İl Başkanı Adnan İncetoprak ve parti yöneticileriyle birlikte DYP Kayseri eski Milletvekili Osman Çilsal’ı ziyaret etti.  
MHP'den eski vekil Çilsal'a dikkat çeken ziyaret!
MHP’nin, CHP’de önceki seçimlerde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Osman Çilsal ziyareti dikkat çekti. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ziyarete ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı: 20. Dönem Milletvekili, kıymetli büyüğümüz Osman Çilsal Ağabeyimizi ve kıymetli annesi Rakiye Teyzemizi İl Başkanımız ile birlikte ziyaret ettik. İlgi ve alakaları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.
MHP'den eski vekil Çilsal'a dikkat çeken ziyaret!
OSMAN ÇİLSAL KİMDİR?
Makina Mühendisi, İş Adamı, Siyasetçi, 20. Dönem Kayseri Milletvekili. 1961, Kayseri doğumlu. Baba adı Şaban Turgut, anne adı Rakiye. Yıldız Üniversitesi Makina Fakültesini bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadı alanında Master yaptı. İngilizce, Fransızca, Orta düzey Rusça biliyor.
Osman Çilsal, serbest ticaretle uğraştı. 1995 genel seçimlerinde DYP’den 20. Dönem Kayseri Milletvekili seçilerek 24.12.1995 – 18.04.1999 arası TBMM’de yasama çalışmalarına katıldı. Sonra partisinden ayrılarak Meclis çalışmalarına bağımsız üye olarak devam etti. 2010 yılında DP Kayseri İl Başkanı oldu. 2014 yerel seçimlerinde CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
MHP'den eski vekil Çilsal'a dikkat çeken ziyaret!