MHP Tomarza'da istifa depremi

MHP Tomarza'da istifa depremi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Tomarza İlçe Başkanı Mustafa Köse yaptığı açıklamada, "MHP İlçe Başkanı olarak ilçe başkanlığından şahsım, ilçe yönetimim, merkezde 4 mahalle teşkilatı ve 47 mahalle teşkilatı olarak tüm görevlerimizden istifa etmiş bulunmaktayız. Bu makamlara  güç alarak değil, aksine 22 yıllık siyasi hayatım ve hizmetimle MHP ilçe başkanlığı makamına şeref ve onurumuzla güç vererek her türlü bedeli peşinen ödeyerek ayrılıyoruz" dedi.

 

MHP Tomarza İlçe Başkanı Mustafa Köse ve Yönetimi görevlerinden istifa ettiler. İstifa açıklamasında şu görüşlere yer verdi:  En büyük övünç kaynağım, Hayatımın Şeref madalyası olarak gördüğüm uzun yıllar Yurt içi ve Yurt dışında görev yaptığım, Hizmet ettiğim ÜlküOcaklarına, Candan aziz Bildiğim, derdiyle dertlendiğim, sevinciyle Mutlu olduğum. Hepsi ayrı ayrı şeref, onur timsali Dava arkadaşlarım. MHP ne gönül vermiş can yoldaşlarım. Kıymetli Yönetim kurulu, köy, belde ve mahalle teşkilatlarım. Pek Aziz Mİlliyetçi Hareket Partililer. 
Şanla şerefle Alnımız açık, vicdanımız rahat bir şekilde Yürütmekte olduğum MHP ilçe Başkanlığı görevimden. Lüzum Gördüğüm üzere Tüm Teşkilat yapımız ile birlikte İstifa ediyor, İLÇE yönetim kurulu, 47 köy teşkilatı, 4 mahalle ve 4 Belediye Meclis Üyesi, olmak üzere, Fakat MHP  belediye meclis üyelerinin istifası kayseri meclisinde partimizin grubunun düşmesine sebep olacağı için. Meclis üyelerimin istifa etmesi ile partinin gurup kuramayacağı, dolayısıyla partimizin ve bize oy vermiş tüm kayseri seçmeninin hiçbir karardan haberi olmayacağı, çalışmalarda bulunamayacağı ve grup başkanlığı gibi durumların ortadan kalkmaması, bize oy veren seçmenin mağdur Olmaması adına, Belediye Encümenlerimizin Görevde kalmaları istifa etmeyerek göreve devam etmeleri Teşkilatımızca uygun görülmekle birlikte. Encümenlerimiz harici diğer yukarıda sayılan tüm yapımızın MHP İlçe Başkanlığı olarak ilçe başkanlığından şahsım, İlçe yönetimim, merkezde 4 mahalle teşkilatı ve 47 köy (mahalle) teşkilatı olarak tüm görevlerimizden istifa etmiş bulunmaktayız.
Bu makamlara Makamdan güç alarak değil. Aksine 22 yıllık siyasi hayatım ve hizmetimle. MHP ilçe başkanlığı makamına Şeref ve onurumuzla Güç vererek. Her türlü bedeli peşinen ödeyerek. Açık bir alın ve Bizimle teması olan her ülkücünün şahsıma gösterdiği bahtiyarlık ile namı, ülkücülerin yüreğinde ''Efsane Başkan'' olarak kalarak. Rahmetlik Ali Metin Tokdemir in tabiriyle "Ülkücülük Bazen Evinin Bir Köşesine Çekilip; Lekesiz, Onurlu Bir Şekilde Yaşamaktır" düsturunu kendimize şiar edinerek.
MHP  ilçe başkanlığı, ilçemizde iktidar olmasa da muktedir bir yapıya sahipti  bu durumun haklı gururuyla bahtiyar olduğumu özellikle ifade etmek isterim.
Teşkilatta aldığım, vazgeçtiğim, uyguladığım, uygulamadığım Tüm kararların altında Gizlimiz saklımız olmadan İlçemdeki her ülkücünün haberi ve imzası vardır. Her türlü rahatlığımız da alnımızın açıklığı da bundan dolayıdır. 
Makam veya koltuk sevdalısı olmadığımız gibi bunu bir çok kez ispatlamış biriyim. “KENDİ İSTEĞİMLE BU TEŞKİLATTAN 4 KEZ AYRILIP, İL İLÇE TEŞKİLATININ VE ÜLKÜCÜ İRADENİN İSTEĞİ VE EMRİ ÜZERE 5 KEZ TEKRAR GÖREVE GETİRİLMİŞ NACİZANE BİR ÜLKÜCÜYÜM…”

 Kendi Teşkilatıma önem ilçemdeki her meselenin ülkücünün fikri zikri ve oluruyla olmasıdır. Bu sebepledir ki, gücümüzü hep 9- yaşından 90 yaşındaki ülkücünün, fikriyle değeriyle yol yürümüş bulunmaktayım.
Bir takım Özel meseleler bizde kalmak şartıyla, doğru bildiğimizi söyledik, yanlış olduğuna inandığımızı da yetkili mercilerle paylaştık. Allah dan gayrı kimse den korkumuz olmadığı gibi, İki cihanda da veremeyeceğimiz hesabımız yoktur. Her ne kadar teşkilattan kimse üstün değilse de, Teşkilat dediğimiz de kapı pencere değildir. Örneğin ben ve ekibim Teşkilatız ! Kimseyle husumetimiz olmamakla birlikte, Yaşanılan Değişim süreci ve akabinde gerçekleştirilmek istenen hain Darbe girişimi sonrası hiç bir ülkücünün kırılmaması kırılanın gönlünü almak, üzülenin üzüntüsünü gidermek adına hala köy köy gezerek, Partimize emek verenleri bir araya getirmek adına bizler çalışma yaparken, dışarıda hiç bir ülkücü kalmasın düşüncesiyle hareket ederken. Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını kesip kimi 40 kimi 20 yıllık ülkücü büyüklerimizle gece gündüz, Parti Toparlansın mantığı ile ''üç hilal'' dalgalansın çıkarından başka hiçbir çıkarı olmayan, Bu Aziz insanlara Haysiyet cellatlığı yapılmak isteniyorsa, Partimizin İlerlemesi büyümesi düşüncesiyle, Seçenek sunmak isteyen Ülkücüler. Genel Merkezimiz nezdinde AKP’lilere veya Rakibimiz olan siyasi parti mensuplarına gösterilen hoş görünün zerresini yıllarımızı verdiğimiz Davamızdan göremiyorsak. 
İsminin Önünde GENEL MERKEZ YÖNETİCİSİ yazınca, Kendisine oy veren seçmene ''anneni tanıyor muyum'' diyen veya Değişim istediği ve ilk imzayı vermesine karşı Sırf Genel merkez yöneticisi akrabası olması sebebiyle görevden alınmazken, Başkalarına bedel ödersin diyen. Başka bir örnekle Kendi seçim bölgesinden Çıkamayan, bir tek seçmenden oy istememiş, hiç bir ülkü ocağının kapısından dahi geçmemiş, Hiç bir yetisi, Olağan üstülüğü olmayan 20 yaşındaki bir gencin sırf GENEL MERKEZ yöneticisinin oğlu, kızı olduğu için MAAŞLI DANIŞMAN yapılıyorsa Daha başka bir örnekle Damatı, yeğeni veya her neyi ise Ankara büyükşehir belediyesinde sırf Genel merkez yöneticidir diye Avukatlık yapanlar vs vs. 
Örnekleri çoğaltmak mümkün. BİZ TOMARZA TEŞKİLATI olarak tüm üye ve yöneticilerimiz ile. Aziz bildiğimiz davamıza değil !! Genel merkez Adı altında Bu süreçleri yönetemeyenlere Genel Merkez Yöneticisi adı altında eksikliği söylenen, söyleyen herkesi ya hain, yada aforoz etmeye kalkanların. çınarları kesmek kolay. Yetiştirmek yıllar alıyor kısmından baktığımız için bizce bir takım meselelerin ve kişilerin yanlış olduğunu ifade etmeye çalıştık. Dün söylediğimiz neyse bugünde aynıdır. 
İl başkanını şahit göstererek, 7 haziran seçimlerinde ilçemiz de 5000 oy alacağımızı söyledik 4000 oy aldık. Ortada ilçem adına bir başarı varken dahi, 5000 dedim 4000 bin aldım, İstifa edebilirim başkanım hedefi tam tutturamadım diyebilecek, makam hırsımızın olmadığını ortada başarı varken bile makamlarda mevkilerde gözümüzün nefsimizin olmadığını ve kendimizi ispat etmiş ülkücüleriz.

Yanlış olanı eleştirmek Doğru olanı söylemek Teşkilat başkanı olarak benim ülkücülere boynumun borcudur, bu davaya can vermiş beş bin şehide ise huzuru mahşer de hesabımı kolaylaştıracaktır. Vicdanımız rahat olmakla birlikte, Görev yaptığım süre içerisinde Hakkı geçenden helallik talep eder, şayet benim ve teşkilatımın varsa bizden yana Sayın Süleyman KORKMAZ hariç ( MHP Genel Merkezinde ''MYK üyesi olacağım hayali ile Tomarzalılara madik atmıştır) diğer herkese hakkımızı helal ettiğimin bilinmesini isterim.
Yine Görev süresince bizlerden desteğini esirgemeyen, vefa borcumuz olan, Başta Tomarzalı hemşerilerime dava arkadaşlarıma ve yönetim kuruluma köy belde teşkilatlarıma bizi eğilmeyen bükülmeyen mert bilip arkamızda duran herkese MHP denince 40 yılını davaya heba etmiş İlçemizin Kayseri deki temsilcisi il yöneticisi Seyit DEMİREZEN büyüğüme, Talas İlçe Başkanı Mehmet AKBULUT ağabeyime Kocasinan İlçe Başkanı ve benim ülkü ocakları başkanlığımı da yapan Serkan TOK reisime, Mahkemelik her ülkücünün Davasıyla davalanan Melikgazi İlçe Yöneticisi Kayhan SARAÇ ağabeyime Teşkilatım, Tomarzalılar ve şahsım adına teşekkürü borç bilir, Başarılarının devamını dilerim. 
Yapmaya çalıştığımız şey, Ülkücü Halsiyetle yaşamaya çalışmaktır. Bu işin Ülkücü Halsiyetine Talibiz, geri kalanı başkasının olsun.
Yol yürünmüş herkesin ayak izleri kalmıştır. Yaşadıkça Türkçü yüz. Dost Düşman böyle bilsin.