MHP'nin Bünyan'da aday gösterdiği Selahattin Metin kimdir?

Cumhur İttifakı kapsamında MHP'den Bünyan Belediye Başkan adayı gösterilen Selahattin Metin, çalışmalarına başladı. Peki Metin kimdir? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP'nin Bünyan'da aday gösterdiği Selahattin Metin kimdir?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde öncelikle merkez ilçe talebini gündeme taşıdı. Ancak bu konuda herhagi bir gelişme yaşanmadı. Yapılan görüşmeler neticesinde daha önce AK Parti'nin aday gösterdiği ve kazandığı Bünyan ilçesinde bu seçim MHP'nin aday çıkarması kararlaştırıldı. Bu gelişmenin ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 'Sevdamız Bünyan' paylaşımı yaparak, gelişmeyi sosyal medya hesabından kamuoyuya duyurdu. 

MHP Kayseri'de bu kez 5 kırsal ilçede aday çıkaracak?

MHP böylelikle önceki seçimde Özvatan, Sarıoğlan, Pınarbaşı ve Sarız ilçelerine bu kez  Bünyan'ı da ekledi. Parti, Cumhur ittifakı kapsamında bu seçimde Bünyan'da da aday çıkaracak. MHP'nin Bünyan adayının kim olacağı bir süredir merak konusuydu. Bu konuda da beklenene açıklama yapıldı ve Bünyan adayı Selahattin Metin oldu. Metin adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına başladı. Peki Selahattin Metin kimdir?

MHP'nin Bünyan'da aday gösterdiği Selahattin kimdir?

Selahattin Metin kimdir?

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Metin, kendisini şu şekilde tanıttı: Kıymetli hemşerilerim, ablalarım, ağabeylerim, kardeşlerim…
Ben Selahattin Metin. 1964 Yılında Bünyan’da doğdum. 1981 yılında Kayseri Mimar Sinan Yapı Meslek Lisesinden mezun oldum. Ardından Niğde Üniversitesi Bor Meslek Yüksek Okulu İklimlendirme Soğutma Bölümünü bitirdim. 25 yıl Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur olarak çalıştıktan sonra 2012 yılında emekli olup, ticaret hayatına atıldım. Memuriyetim süresince Türk Eğitim Sen’de yönetici olarak görev aldım. 1997-1998 yıllarında şanlı yuvamız Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfında Kayseri İl Başkanı olarak görev yaptım. Ardından Ülkü Ocakları Türkiye Müfettişi olarak atandım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Emekliliğimin ardından öğrenci yurdu işletmeciliği yapmaktayım. 
Çıktığımız bu yolda dua ve desteklerinize talebim. 

MHP'nin Bünyan'da aday gösterdiği Selahattin kimdir?