MHP Milletvekili Ersoy: Yüzde 30, 5500 TL ve 400 TL hayırlı olsun!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, memur ve emekli maaşlarına yapılan zam ve iş verene yönelik asgari ücret desteği ile ilgili konuştu. Maaş artışlarının ve desteğin hayırlı olması temennisinde bulunan Ersoy, 'İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın' ifadelerini kullandı.

MHP Milletvekili Ersoy: Yüzde 30, 5500 TL ve 400 TL hayırlı olsun!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Memur ve emekli maaşlarına yüzde 30 zam yapılmasını da öngören Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Buna göre, memur ve emekli maaşlarına ocak ayı itibarıyla yüzde 30 zam alacak. En düşük emekli aylığı 5 bin 500 lira oldu. İşverenlere sağlanan asgari ücret desteği de Haziran 2023'e kadar uzatıldı ve 400 liraya çıkarıldı.
"EVET" OYUNUN GÖRSELİNİ PAYLAŞTI
Bu gelişmenin ardından açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Meclis, genel kurulundaki oylamada "evet" verdiği oyunun görselini paylaştı.
MHP Milletvekili Ersoy: Yüzde 30, 5500 TL ve 400 TL hayırlı olsun!MAAŞ ZAMMI VE İŞVEREN DESTEĞİYLE İLGİLİ "İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN" DEDİ
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: TBMM Genel Kurulumuzda an itibari ile; Memur ve emekli aylıklarında % 30 artış sağlayan, En düşük emekli maaşını 5500 TL’ye yükselten, Asgari ücret desteğini 400 TL’ye çıkartan kanun teklifini kabul ettik. Hayırlı olsun. İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın… 
MHP Milletvekili Ersoy: Yüzde 30, 5500 TL ve 400 TL hayırlı olsun!