MHP Milletvekili Ersoy: Sahte anketçileri bozguna uğratacağız!

'Allah, Milliyetçi hareketi nereden nereye getirdi' diyen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, anketçilere tepki gösterdi. Ersoy: Sahte anketçileri bozguna uğratacağız!

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
MHP Milletvekili Ersoy: Sahte anketçileri bozguna uğratacağız!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri'de bir ilke imza attı. Ersoy, sosyal medya platformu instagram’da yaptığı canlı yayın ile takipçilerini partisinin Lideri Devlet Bahçeli’nin bugün Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağı mitinge davet etti.

Canlı yayında kendisine gelen mesajları da zaman zaman okuyan Ersoy, “Kenetlendiğimiz zaman neler yapabileceğimizi biliyoruz. Geçmişte yaptık şimdi de yapacağız” dedi.
BİZ 53 YILLIK MAZİSİ ŞEREFLERLE DOLU BİR PARTİYİZ
Yayınında sık sık mitinge katılım çağrısı yapan Ersoy,  “Biz 53 yıllık mazisi şereflerle dolu bir partiyiz. Pazar günü de inanılmaz bir miting yapacağız. Bunu kalpten söylüyorum. Gelin orada genel başkanımız, kıymetli liderimizin vereceği mesajları hem dünya kamuoyuna hem de Türkiye kamuoyuna, omuz omuza dinleyelim. Birilerine öyle ders verelim ki, unutmasınlar” diye konuştu. 
MHP Milletvekili Ersoy: Sahte anketçileri bozguna uğratacağız!
KAYSERİ, PAZAR GÜNÜ SAAT 16:00’DA İNANILMAZ BİR MİTİNGE, TARİHİ BİR MİTİNGE SAHNE OLACAK
“Kıymetli liderimiz, sözün sahibi gelecek, orada gereken konuşmayı yapacak” diyen Ersoy, “Neyin ne olduğunu herkes görecek. Kayseri, pazar günü saat 16:00’da inanılmaz bir mitinge, tarihi bir mitinge sahne olacak. Çok farklı olacak, ben inanıyorum. Pazar günü bir tarihe tanıklık yapacağız. Ben inanıyorum ki bunu omuz omuza yapacağız. Bunu yaparken de 6 artı 1 masaya Kayserililer olarak bir cevap verelim” dedi.
ADNAN İNCETOPRAK’TAN ÖVGÜYLE BAHSETTİ
MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak’tan da övgüyle bahseden Ersoy, “Hatasız çalıştılar, bu zamana kadar geldiler Allah nazarlardan saklasın” ifadelerini kullandı. Ersoy, “Adnan İncetoprak geldiği günden bugüne bir dakika bile durmadan çalışıyor. Hangi cenazede olsa tabutun altında Adnan Başkanı görüyorsunuz. Düğünde, teşkilat çalışmalarında görüyoruz. İyi günde kötü günde görüyorsunuz. Çok çalışıyoruz. Kayseri’miz için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
ALLAH, BAKIN MİLLİYETÇİ, ÜLKÜCÜ HAREKETİ NEREDEN NEREYE GETİRDİ
Teşkilatlarla buluştukları akşam yemeğine de atıfta bulunan Ersoy, “Orada dedim ki, Cenabı Allah, bakın Milliyetçi, Ülkücü hareketi nereden nereye getirdi. Allah birliğimiz bozmasın” dedi.
ANKETÇİLERİ KAYSERİ’DE BOZGUNA UĞRATACAĞIZ
Sosyal medya yayınında anketlere de tepki gösteren Milletvekili Ersoy, “Sahte anketçilere bir cevap vermek istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi'ni 7-8-10 puan gösteren bir sahte anketçi grubu var. O sahte anketçilerin hepsini de Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nı izlemeye davet ediyorum. Bir izlesinler bakalım, onların da yüzdelik dilimleri şaşıyor mu, şaşmıyor mu? Meydanı gördüklerinde ne hissedecekler? Sivas’ı gördüler, Bursa’yı gördüler, şaşırdılar, ama burada Kayseri’de bozguna uğratacağız. Buna inanıyorum.” diye konuştu.
MHP Milletvekili Ersoy: Sahte anketçileri bozguna uğratacağız!