MHP Milletvekili Ersoy'dan 'sülale desteği' açıklaması!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde yapılacak olan seçimler öncesinde MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, bölgede seçim çalışmalarını sürdürüyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP Milletvekili Ersoy'dan 'sülale desteği' açıklaması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde gözler 2 Haziran 2024 tarihinde yapılacak seçimlere çevrildi. Seçim öncesi MHP'de çalışmalar devam ediyor. Pınarbaşı ilçesindeki seçimlere büyük önem veren MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, bu yöndeki çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor.  Ersoy, bu kez de partisinin Belediye Başkanı adayı Menduh Uzunluoğlu ile birlikte Ekinciler sülalesinin mensupları ile bir araya geldi. 

Ersoy, sülaleden destek sözü aldı

Ersoy, buluşmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada Ekinciler sülalesinin destek sözü verdiğini duyurdu. Ersoy, 'Pınarbaşı İlçemizde 2 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Menduh Uzunluoğlu’na aile olarak destek sözü veren Ekinciler sülalesine çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz' dedi.

MHP Milletvekili Ersoy'dan 'sülale desteği' açıklaması!

Pınarbaşı ilçesinde ne oldu?

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimleri CHP'nin Belediye Başkan adayı Deniz Yağan önce tamamlandı. Ancak MHP'nin itirazlarının ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçimleri iptal ederek, 2 Haziran'da yapılmasını kararlaştırdı.