MHP Milletvekili Ersoy'dan 'Duydun mu?' çıkışı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçim sürecinde yaşanan olaylarla ilgili olarak CHP Lideri Özgür Özel'in kendisine yönelik sözlerinin ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine sahip çıkmasıyla ilgili açıklama yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP Milletvekili Ersoy'dan 'Duydun mu?' çıkışı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçimleri sonrasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a yönelik sert açıklamalar yapmıştı.

Özel: MHP Milletvekili Pınarbaşı'da 31 Mart'ta terör estirdi, hakimleri tahdit etti!

Özel, 'MHP’nin oradaki Milletvekili önce orada terör estirdi, hakimleri tehdit etti, küfürler etti, olmadık şeyler oldu. Seçimler tekrar edildi. Ne oldu? Bugün 284 oy farkla orayı kazandık. Seçmen kendi kararına hürmetsizlik edeni cezalandırır. Bu kadar basit.  31 Mart akşamında da söyledik. Seçmen her seçimde bir mektup yazar. O mektubu okudun, anladın seni ödüllendirir. Anlamazsan cezalandırır. Bu başarıdan şımarmamakta böyle bir şeydir. Mağlubiyeti kabullenip, bundan ders almakta böyle bir şeydir. Yok ben mağlubiyeti kabul etmiyorum, baka kuvvete başvuruyorum dersen, bu sefer seçmen sana karşı bir sonraki seçimde kaba kuvvetin ne demek olduğunu gösterir. Kayseri’deki Milletvekili arkadaşımız yanlış yaptı, partisine yanlış yaptırdı. Seçmen bu hatayı düzeltti' ifadelerini kullanmıştı.

MHP Milletvekili Ersoy'dan, kendisine sahip çıkan Bahçeli'ye teşekkür: Duydun mu?

Bahçeli'den Özel'e tepki, Ersoy'a destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bu yöndeki sözlerine MHP Lİderi Devlet Bahçeli, partisinin bugün yaptığı grup toplantısında yanıt verdi ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a sahip çıktı.

MHP Milletvekili Ersoy'dan 'Duydun mu?' çıkışı!

Bahçeli,  ‘CHP Genel Başkanının, yenilenen Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçiminin hitamında Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Kayseri Milletvekilimize karşı sergilediği nezaketsiz ve sevimsiz tutum yakışıksız olduğu kadar mesnetsiz ve temelsizdir. Kayseri Milletvekilimizin terör estirdiğini, küfürler eşliğinde önüne geleni tehdit ettiğini söyleyen CHP Genel Başkanı müfteriliğine yeni bir halka eklemiştir. Bu şahsın ağzından çıkacak sözler bunlar mı olmalıydı? Bir parti genel başkanı değerlendirmesini bu çerçevede mi yapmalıydı? Milliyetçi Hareket Partisi’nin herhangi bir milletvekili veya teşkilat mensubunu terörle ilişkilendirmek sadece ağır bir bühtan değil, aynı zamanda yumuşama pozları veren bir zatın edepsiz beyanatı ve eşik tanımayan hezeyanıdır.’ dedi. 

MHP Milletvekili Ersoy'dan, kendisine sahip çıkan Bahçeli'ye teşekkür: Duydun mu?

Ersoy: Gurur duydum!

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, bu yöndeki sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, CHP Lideri Özgür Özel'i etiketleyerek, 'Grup toplantımızda şahsımla ilgili onur duyduğum değerlendirmelerinden dolayı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye şükranlarımı sunuyorum. Duydun mu' ifadelerini kullandı. 

MHP Milletvekili Ersoy'dan, kendisine sahip çıkan Bahçeli'ye teşekkür: Duydun mu?