MHP Milletvekili Ersoy'dan çağrı: 48'i 148 yapın...

07.05.2023 19:00 tarihinde Elit Balo salonunda gerçekleşen DUYKON ve Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu birlik ve beraberlik toplantısında MHP Milletvekili Baki Ersoy açıklamalarda bulundu.

MHP Milletvekili Ersoy'dan çağrı: 48'i 148 yapın...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

07.05.2023 19:00 tarihinde Elit Balo salonunda gerçekleşen DUYKON ve Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu birlik ve beraberlik toplantısında MHP Milletvekili Baki Ersoy açıklamalarda bulundu:
 KKTC’deki tüm hak ve menfaatlerimize sahip çıktık. Mavi vatandaki, Doğu Akdeniz’deki Türkiye’nin tüm hak ve menfaatlerine sahip çıktık. Enerji açığını kapatabilecek kazanımların altına imza attık. Başka ne yaptık başka yerli ve milli bir uçak yaptık adına Kızıl Elma dedik, helikopter yaptık adına Gökbey dedik, motorlu jet yaptık adına Hürbey dedik, başka ne yaptık arkadaşlar tank yaptık Altay dedik ve son olarak maarif bir uçak yaptık. İsim babası da Sayın Bahçeli beyefendi oldu ve neticesinde adı ne oldu kıymetli hemşerilerim? KAAN oldu işte bizim kazanımlarımız bunlardır.
 Bunun için Cumhur ittifakı diyoruz. Çocukluğumuzdan beri bir hayalimiz vardı. Neydi biliyor musunuz kıymetli hemşerilerim, bizim bir ülkümüz vardı turan ülküsü, dünyada Türk devletleri teşkilatını kurduk. İşte bunun için Cumhur İttifakı diyorum. Kıymetli hemşerilerim Milliyetçi Ülkücü Hareket TBMM de 48 milletvekili ile temsil ediliyor, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin milletvekili sayısı MHP’den fazla maalesef fazla, biz genel kurulda oturduğumuz zaman sağ tarafımıza bakıyoruz PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’yi vatan hainlerini görüyoruz. Sol tarafımıza bakıyoruz Pensilvanya’dan sermaye ve talimat alarak MHP’yi bitirmek için kurulmuş olan davamıza ihanet etmişleri görüyoruz. Allah rızası için söylüyorum size bizi şunların şu arasından çıkartın 48’i 148 yapın Allah’ın izniyle. 
Milliyetçi Ülkücü hareketin kıymetli Lideri Devlet Bahçeli beyin hiçbir menfaate dayandırmadığı, hiçbir pazarlık içerisinde bulunmadığı bir Cumhur İttifakı söz konusu. Cumhur İttifakı 15 Temmuz 2016 gecesinde büyük Türk milletinin ortaya koymuş olduğu irade ile birlikte ortaya çıkmıştır. Cumhur İttifakı büyük Türk milletinin ta kendisidir. Kıymetli hemşerilerim ve biz gittiğimiz her yerde artık şunu söylüyoruz. Fazla anlatmaya gerek yok diyoruz cepheler netleşmiştir. Bir tarafta hilal vardır, bir tarafta haç vardır artık hilalle haçın savaşı söz konusudur ve 14 Mayısta cenabı Allah nasip ederse ki ben çok inanıyorum biz cumhurun ittifakını yine aziz Kayserili hemşerilerimizle aziz Anadolu’nun yiğit evlatlarıyla hep birlikte kutlayacağız. Ben bu manada size iki tane soru sormak istiyorum kıymetli hemşerilerim birincisi şudur birinci pusula önüne geldiğinde cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda açık ara seçtirebilmek için helal oylarınızı sayın cumhurbaşkanımıza verecek misiniz? hemşerilerim Allah razı olsun ikinci pusulayı önünüze aldığınızda vatan fedailerine MHP’ye kıymetli lideri Devlet Bahçeli beyefendiye kıymetli hemşeriniz Baki Ersoy’a helal oylarınızı verecek misiniz arkadaşlar? Allah hepinizden razı olsun. Bakın biz bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz, bizim çok kıymetli büyüklerimiz var bu şehirde ve başbuğumuzun bir sözü var diyor ki milletçilik hemşericilikle başlar. Onun için bu salonu davetimizi kırmayıp hınca hınç doldurduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Burada sima olarak görmekten çok mutlu olduğum büyüklerimin ellerinden öpüyorum Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun. Sağ olun var olun diyorum.
 Bir de anekdot anlatacağım Memduh Başkana biraz önce birisi sordu, Pınarbaşı Belediye Başkanımız Avşar beyi ya Başkanım senin Yozgatlılarla bir alakan ilgin var mı diye. Memduh başkanım dedi ki anam Yozgatlı dedi. Bunu şunun için söylüyorum Pınarbaşı’mızın Şabanlı diye bir köyü var. Köyün kahvesinde birisi demiş ki, Baki Ersoy’un anası buralıdır, bizim köylümüzdür, Baki Ersoy’un anası da Avşar’dır demiş bu almış yürümüş, Baki Ersoy’un anası Avşar’dır. Geçen Dadaloğlu’nda dedim ki artık anam da Avşar babam da Avşar dedim. Ama döndük bu tarafa geçen gün bir hanımefendi ablamız aradı, bir teyzemiz böyle bir konuşma yapıyorum, telefonda kürsüde bir kahve toplantısı tam da konuşmanın heyecanlı yerindeyim, arıyor meşgule basıyorum, arıyor meşgule basıyorum, 10 defa aradı. Konuşmam bitti yanımdaki arkadaşa dedim sen devam et de ben şu telefona bir bakayım. Herhalde birine bir şey oldu zannettim. Açtım tanımadığım da bir numara. Buyurun dedim, Baki’m sen misin dedi benim dedim. Halan dedi kurban olsun dedi, buyur hala dedim, işte oğlumun bir işi var dedi. Tamam hala ben bakayım dedim. Seni dedi aramam da dedi Avşar olduğun için arıyorum dedi. 
Şimdi Avşar’ıyla, Çerkez’iyle, Abaza’sıyla, Türküyle, Kürdüyle biz büyük bir aileyiz. Biz büyük Türk Milletiyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. Ben bu organizasyonda emeği bulunan 18 tane dernek başkanıma ve buna da o derneklerimizi bir araya getirmiş olan kıymetli başkanım Mustafa Özcan beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, kıymetli hemşerilerim benim size çok bir şey anlatmama gerek yok. Artık ben göreceğimi gördüm. İnşallah 14 Mayıs günü sandıklarımıza sahip çıkalım. Ve o sandıklardan cenabı Allah’a duamdır. Kayseri’de 10 milletvekili var Cenabı Allah’a dua ediyorum bu vatan hainleri ile kol kola giren kim varsa inşallah milletvekili çıkaramaz. 10 Millletvekili’nin 10’unuda Cumhur İttifakı çıkartır, diyorum inşallah bu duygu ve düşüncelerle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin diyorum. Sağ olun var olun Allah’a emanet olun.