MHP Milletvekili aday adayı Aytekin'den Başkan İncetoprak'a ziyaret...

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin daha önce Diyarbakır'da görevlendirdiği Kayserili iş insanı Abdulkadir Aytekin, Kayseri'den milletvekili aday adaylığı başvurusunun ardından ziyaretlerini sürdürüyor.

MHP Milletvekili aday adayı Aytekin'den Başkan İncetoprak'a ziyaret...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP)  iş insanı Abdulkadir Aytekin, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu bir süre önce yaptı. Ankara’da başvurusunu yapan Aytekin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de bir süre görüştükten sonra ziyaretlerini sürdürüyor. 
MHP’de dikkat çeken isimler arasında yer alan genç İş İnsanı Aytekin, MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından 2018 seçimlerinde Diyarbakır’da görevlendirmişti.
MHP Milletvekili aday adayı Aytekin'den Başkan İncetoprak'a ziyaret...MHP Milletvekili aday adayı Abdulkadir Aytekin, Kayseri'den milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra İl Başkanı Adnan İncetoprak'ı ziyaret etti. Aytekin, ziyaretine ilişkin olarak "28. Dönem Milletvekili aday adaylığı başvurum sonrası İl Başkanımız Sayın Adnan İncetoprak Beyefendi’yi ziyaret ettim.Kıymetli Başkanıma güzel dilek ve temennileri için teşekkür ederim" paylaşımı yaptı.
MHP Milletvekili aday adayı Aytekin'den Başkan İncetoprak'a ziyaret...ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET
Diğer yandan Aytekin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik'i de ziyaret ederek, bir süre görüştü. Aytekin, "Milletvekili aday adaylığı başvurum sonrası İl Ocak Başkanım Sayın Ali Çelik Beyefendi’yi ziyaret ettim. Değerli Başkanıma samimi sohbeti için teşekkür ederim" dedi.
MHP Milletvekili aday adayı Aytekin'den Başkan İncetoprak'a ziyaret...