MHP'lileri buluşturan düğün

MHP'li isimler bu düğünde bir araya geldi. Kayseri'den hangi isimler düğüne katıldı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

MHP'lileri buluşturan düğün
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partili birçok isim bu düğünde buluştu. MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız’ın, danışmanı Yunus Savran hayatını Zehra Çalış ile birleştirdi.

MHP'lileri buluşturan düğün

Düğün törenine Kayseri’den MHP Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu ve il divan kurulu üyeleri katıldı. 

MHP'lileri buluşturan düğün

Çiftin evlilik cüzdanını MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy verdi. Düğün töreninden karelerde paylaşan Milletvekili Ersoy, “Yunus ve Zehra kardeşlerimin nikah merasimlerine katılarak mutluluklarına şahitlik ettik. Çiftimize iki cihan saadeti diliyorum.” dedi.

MHP'lileri buluşturan düğün

Düğüne ilişkin paylaşım da İl Başkanı Demirezen^den geldi. Demirezen, “Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız’ın danışmanı Yunus Savran Beyefendi ve Zehra Çalış Hanımefendi'nin nikah merasimine Kayseri Milletvekilimiz Baki Ersoy, il divan kurulumuz ve belediye başkanlarımız ile birlikte katılarak şahitlik ettik. Yunus ve Zehra çiftine iki cihan saadeti dilerim.” ifadelerini kullandı.